Panoptikum města Písku přehled

Panoptikum města Písku
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484539/bmid_panoptikum-mesta-pisku-VqR-484539.png 3 10 10

To, že si známý písecký autor, bývalý komisař kriminální služby Ladislav Beran, vybral pro svoji další knihu krimi povídek název Pantoptikum města Písku, není náhoda. Předkládá čtenářům tentokrát dvaadvacet povídek, ve kterých rozkrývá s nadhledem bývalého kriminalisty zajímavé způsoby páchání trestné činnosti pachatelů v polistopadové době. Ani v tomto případě nebudou čtenáři ochuzeni o člověčinu a humor, který je tomuto autorovi vlastní, ale ani o dokonalou znalost kriminálního prostředí a galerky. To, že má jednou navrch galerka, pak zase kriminálka, to je fakt, stejně tak jako to, že kdo hledá, najde…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Panoptikum města Písku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

čef
13.08.2023 4 z 5

Knihy od tohoto autora jsou založeny hlavně na vtipných hlodech kriminalistů z Písku, kteří při tom ještě úspěšně potírají místní lumpy. Když však již čtete druhou, třetí, nějak ty vtipy vyšumí a při čtvrté se už ani neusmějete. Také vloupačky do bytů a chat apod. jsou jak přes kopírák a tak doporučuji číst jenom jako první z řady a další raději nebrat, i když z textu plyne velká znalost policejního prostředí a všelijakých lumpů.

cukrovka
13.09.2022 3 z 5

Krátké krimi povídky z Písku a okolí. Některé byli zajímavější, jiné méně, ale jako odpočinková četba se to dalo. Žádné velké drama nebo vraždy, většinou se jednalo o krádeže a k dopadení pachatele často dopomůže náhoda a znalost místní galerky.


Související novinky (1)

Knižní novinky (8. týden)

20.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Panoptikum města Písku v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit2x