Paladinovo proroctví přehled

Paladinovo proroctví https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155342/bmid_paladinovo-proroctvi-paladinovo-pro-kVs-155342.jpg 4 105 105

Paladinovo proroctví série

1. díl >

Patnáctiletý Will West žije podivný život, stěhuje se z místa na místo a netuší proč. Rodiče po něm chtějí, aby ve škole nevybočoval z průměru, a také v běžeckém družstvu by neměl moc vynikat. Jenže potom se Will zapomene a při celostátním inteligenčním testu získá nejvyšší počet bodů v historii.

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Paladin Prophecy , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Paladinovo proroctví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

LadyD
08.03.2021 3 z 5

Kniha nebyla vůbec špatná, i když z mého pohledu je to víc chlapecká záležitost. Nicméně, až na pomalejší rozjezd se to dalo přečíst a to celkem rychle. I když je pravda, že sem tam byl příběh trochu přitažený za vlasy, ale proč ne? Že? I tak má kniha zajímavou myšlenku a celkový příběh. Bohužel, mě kniha nebavila natolik, abych si přečetla i druhý díl, který mám doma taky. Ale třeba se k tomu někdy vrátím. Rozhodně to má potenciál...

Haduwig
15.10.2019 4 z 5

Do zápletky skočíme rovnou první kapitolou, jaképak čekání a svižné tempo vydrží více méně až do konce. Byť nejsem cílová věková skupina, příběh je zajímavý a zajímá mě, jak to s Willem dopadne dál. Jediné, co mi trochu vadí, je kombinace vícero motivů - SPOILER - a to mimozemského světa se strážnými anděli a temnými silami, a do toho geneticky zdokonalené děti? Ale jak říkám, počkáme si, co bude dál.


vlkove
31.07.2019 3 z 5

Kniha je určena pro mladší čtenáře. Já už mám z kategorie těchto knih načteno tolik, že mi kniha nemá co nového nabídnout, je to takový průměr. Hlavní hrdina je celkem sympatický ale děj je poněkud zdlouhavý.
Co musím určitě okomentovat je přebal knihy, ten je opravdu strašný a na atraktivitě knize určitě nepřidá. Obálka samotná je povedená a má pěknou strukturu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Paladinovo proroctví v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených166x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených10x
v Knihotéce110x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech2x