Pákistánská pomsta přehled

Pákistánská pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416886/bmid_pakistanska-pomsta-1S4-416886.jpg 4 33 33

Spalující vášeň i nenávist v záhadném Pákistánu Co se stane, když ztratíte paměť a v hlavě vám zůstane pouze absolutní tma? Když se trezor vašich vzpomínek uzavře v nemocničním pokoji, v němž jste se právě probrali z bezvědomí? Budete věřit cizinci, který tvrdí, že je vaším snoubencem? Hlavní hrdinka Alexandra netuší, že je všechno jinak, než jak to na první pohled vypadá. Nechá se zlákat na cestu do Londýna, kde ji pod rouškou tmy sleduje neznámý fantom. Tím ovšem překvapení nekončí. Zjišťuje, že je těhotná a pod zdánlivě ochrannými křídly Shaha, pohublého podivína, odlétá do Pákistánu. Ten jí slibuje návrat do ztracené minulosti, ale vše je úplně jinak. To, že se krásná Alexandra dostala do nebezpečí, zjišťuje příliš pozdě. Přijměte pozvání a ponořte se do vášnivého příběhu z prostředí záhadného Pákistánu. Plameny protikladných emocí, lásky a nenávisti vás pohltí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pákistánská pomsta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Marekh
27.02.2024 5 z 5

Tuto knihu jsem koupil mamce na Vánoce a rozhodl jsem se, že si knihu také přečtu. Jedná se o třetí autorčinu knihu. Od autorky jsem v minulosti již četl knihu HVĚZDA NAD ARABSKÝM PEKLEM. Obě přečtené knihy se mi líbily.

Hlavní postavou je ALEXANDRA, která se probouzí v nemocnici a zjišťuje, že ztratila paměť. V nemocnici se objevuje SHAH, který tvrdí, že je její snoubenec, ale Alexandra cítí, že to nemůže být pravda. Následně odlétá do Londýna a pak do Pákistánu.

Autorka píše velmi čtivě a postupně odhalujeme pravdu o tom, co se ve skutečnosti stalo. Je pravda, že autorka píše docela bichle, ale díky čtivosti jsem knihu přečetl poměrně rychle. V románu nalezneme také erotické scény, které jsou romanticky popsány.

Citát:

Nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou. Muž vždy očekává víc, než si žena myslí.

orinka3
16.02.2022 odpad!

"Čert to nemohl trefit" (s. 149)...eh??? Vážně se netrefil? Nebo se netrefila překladatelka? Chtěla jsem něco odpočinkového, u čeho je nejlépe nepoužívat mozek a logiku. Jenže když na člověka ze stránky (a ne jedné) trčí taková s odpuštěním hovadina, pak se mozek varovně zapne autopilotem. Nechápu ta skvělá hodnocení, když je knížka dokonalý škvár. Špatně napsaná (asi) a ještě hůř přeložená. Toporné dialogy, školácké popisy pákistánských lilií, nesmyslná zápletka a žádná přidaná hodnota. Jsem vážně znechucená tím, co vychází v nakladatelstvích jen kvůli prodejnosti. Navíc, ztráta paměti už je pomalu klišé, které nikoho neohromí.


Petty001
28.02.2021 5 z 5

Kniha je pěkná oddychovka. Hlavní hrdinka je sympatická a vtipná postava, která ztratí pamět. Za mě spokojenost.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pákistánská pomsta v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech2x