Ostrovy splněných snů přehled

Ostrovy splněných snů https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267936/bmid_ostrovy-splnenych-snu-267936.jpg 3 46 46

Ztracené poklady Čtyři roky se neviděli. Kate se vrací na ostrov, kde prožila první, ale i poslední lásku svého života. Opustila Kye proto, že jí otec připomínal její závazky na univerzitě. Po otcově smrti zjistila, že pátral poblíž ostrova po vraku staré lodi, která měla převážet náklad zlata. Kate se rozhodne splatit otci poslední dluh a dokončit jeho pátrání po pokladu. Potřebuje zkušeného potápěče, a tak jí nezbývá než se obrátit na Kye. Jejich společné hledání ovšem odhalí více pokladů, než očekávali… Vůně mořské soli Ostrov Cozumel se už před deseti lety stal pro Liz novým domovem. Za tu dobu si tady získala přátele i stálé zákazníky ve svém obchodě. Pro Jerryho, mladého instruktora potápění, byl Cozumel domovem pouhé dva týdny - než ho našli zavražděného na mořském dně. A pak do Lizina života vtrhne Jerryho bratr Jonas, s touhou po pomstě ve svém srdci. Díky němu se Liz ocitne ve smrtelném nebezpečí, ale zároveň pozná vášeň, s jakou se ještě nesetkala…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Risky Business , 1986


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostrovy splněných snů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Kudík
28.03.2023 3 z 5

Tohle bylo na můj vkus od autorky trochu slabší, ale zase umím ocenit k čemu se od svých začátků vypracovala.

Ztracené poklady
Ostrov Ocracoke, kam se po letech vrací Kathleen Hardestyová zvaná Kate, dcera zesnulého profesora Edwina J. Hardestyho, aby dokončila jeho překvapivé hledání pokladu z potopené lodi Liberty. Zde se seznámila s Kyem Silverem a jeho bratrem Marshem, takže ví, na jakého potápěče se má obrátit. Zde oceňuji popisy ponorů, podmořského světa a setkání s (hlavně dvěma) jeho obyvateli.

Vůně mořské soli
Ostrov Cozumel s naplaveninou v podání Elizabeth Palmerové (Liz) a její podnik Černý korál, kde pro ní chvíli pracoval i Jerry Sharp. Po jeho násilné smrti se objeví i druhý z bratrů, a to Jonas, který se rozhodne vzít vyšetřování do svých rukou. Společně toho objeví více než čekali, např. Liz i to, kolik se dá přežít pokusů o vraždu.

pip11
09.03.2023 3 z 5

Do prvního příběhu jsem měla problém se začíst a ani s přibývajícím dějem to nebylo o moc lepší. Zato druhý příběh začal svižněji, byl dobrodružnější a moc pěkný.


Petrush
26.11.2021 1 z 5

Nenáročné čtení, romantika a drama. Od autorky jsem už četla lepší.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ostrovy splněných snů v seznamech

v Přečtených67x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit5x