Odpor je zbytečný přehled

Odpor je zbytečný https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/387142/bmid_odpor-je-zbytecny-3TR-387142.jpg 4 6 6

Mozaika příběhů v žánru re-pre (nový žánr, který vznikl, když autoři zjistili, že se motivy jejich sci-fi povídek objevují v reálném životě). Autoři v této knize vytváří barvitou mozaiku osudů, které překvapují i děsí svou pravdivostí.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpor je zbytečný. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Mvek
23.07.2019 4 z 5

Knížka zaujme jak pokročilejší uživatele počítačů, tak ale i ostatní nepočítačové čtenáře, protože polovina autorů učí na školách (středních i vysokých) nebo se angažuje v sociálních službách. Přesto samozřejmě technika dominuje a vtípky jsou trochu zastaralé, protože si rýpou hlavně do období totality Microsoftu a období Billa Gatese.
Pobavit to ale může i dnes, spoustu věcí ještě není mimo, ačkoliv u tohoto žánru real-prediction platí, že někdy se situace nakousnuté v povídce staly ještě dřív, než kniha vůbec šla do obchodů. Není to nutné, ale pomůže to si více užít volné pokračování "My jsme vám to říkali" z modernější doby a částečně obměněnou množinou autorů.

An52imal
17.09.2018 4 z 5

Celkově na mě kniha velmi dobře zapůsobila. První kapitoly mě totálně odrovnaly - smích opravdu nezadrží nikdo. Zbytek knihy byl taky dobrý, ale občas jsem se někde úplně nechytla. Knihu určitě doporučuju, spíš ale mladším ročníkům, kteří rozumí IT světu.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odpor je zbytečný v seznamech

v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x