Odměna přehled

Odměna
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175453/odmena-175453.jpg 4 97 97

Psychologický román s prvky thrilleru. Napínavý příběh mladého muže, který se ve snaze uniknout průměrnosti vydá na dráhu zločinu. Autorce se podařilo do dramatického příběhu vsadit psychologickou studii člověka, jenž se zoufale snaží vymanit průměrnosti. Věří, že mu k úspěšnému životu dopomohou peníze… Není ale vůbec jednoduché je získat.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odměna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Nofar197
13.09.2022 5 z 5

Geniální kniha. Četla jsem už značně rozpadlé vydání v osmé třídě, pak jsem si stejné vydání pořídila v antikvariátu. A nechybí v mé knihovně ani teď, když dávno žijí mimo Čechy, rada se k ní vracím. Autorka skvěle vykreslila hlavního hrdinu a jeho touhu žít jiný život, než jaký mu tehdejší doba a rodinné prostředí nabízí. V žádném případě s Vladimírem nesympatizuji, naopak, myslím, že dostal, co si zasloužil, ale nelze popřít fakt, že v jeho rodině bylo šetření dovedeno ad absurdum. Inteligentní a noblesní paní Marcele tleskám, jak s ním zametla. To musela být hrozná smrt. Nebo spíš pobývat v hermeticky uzavřeném bytě s rozkládající se mrtvolou a pomalu zesilet.

madem
12.07.2022 2 z 5

Mám ráda autorku, ale postupně zjišťuji, že spíše její historické romány. Nenadchla mě Medúza a Lhůta prošla také ne. Odměna mě nudila a hnusila se mi zároveň. Nechápala jsem hlavního hrdinu, jeho přítelkyně také ne. Mimo mě byl i popis Prahy - přijde mi to tak dávno. Nechápala jsem, proč tak jedná. Proč tolik utrácí za Marcelu, kdyby to spořil, nemusí si půjčovat.
Těch posledních pár stránek bylo hodně šílených a já si přála konec.


Monika1717
31.05.2020 2 z 5

(SPOILER) Knihu jsem s mírným sebezapřením dočetla, už nikdy jsem se k ní nevrátila. Nejlepší je asi poslední část knihy, přála jsem mu to. Jinak je to takové vlažné, hlavní postava má problémy snad se vším, floutek, který chce přijít bez práce k bohatství. Takových je. Babka ho převezla. A kde byl klíč? To snad každý věděl než to dočetl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odměna v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených156x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených5x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit4x