Odlet přehled

Odlet https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/261452/mid_odlet-261452.jpg 4 303 303

Keď motory lietadla letu 305 z Londýna do New Yorku prestanú záhadne fungovať, lietadlo musí núdzovo pristáť uprostred anglického vidieka. Začína sa tajomné dobrodružstvo, ktoré bude mať následky pre celé ľudstvo. V boji o holý život si hŕstka preživších pasažierov uvedomí, že svet, v ktorom sa po páde lietadla ocitla, nie je ten, z ktorého odlietala. Kde sú teda? Prečo sú tam? A ako sa dostanú späť domov? Vyriešiť túto záhadu sa pokúša päť ľudí: spisovateľka Harper Laneová, investor rizikového kapitálu Nick Stone, nemecká genetická výskumníčka Sabrina Schröderová, počítačový génius Yul Tan a syn miliardára Grayson Shaw. Nové skutočnosti okolo havárie lietadla, ktoré vyplávajú na povrch, prezradia, že niektorí pasažieri vedia viac ako ostatní. Tieto odpovede privedú Harper a Nicka k odhaleniu obrovského sprisahania, ktoré sa týka aj ich životov. Dieliky skladačky začnú postupne do seba zapadať a Harper spolu s Nickom si uvedomia, že majú moc ovládnuť budúcnosť i minulosť – zachrániť svet... alebo ho zničiť. Odlet je nesmierne vzrušujúci príbeh plný nečakaných zvratov, v ktorom sa moc, ambície, osud, spomienky a láska stretnú na jednej križovatke.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

Departure , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odlet. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (79)

McKashi
včera 4 z 5

Pro ty, kdo mají rádi serial Lost idealní četba..dokonce jsem si je pustil jako podkres:) přečteno za jeden den, což beru jako dobře odvedenou práci. Zajímavej nápad s Titánskými divy, něco na způsob Divů světa, jen nevim proč ta ruka. Ale proč ne.
A nevyhnul jsem se trochu zamyšlení nad následky budoucích činů a to mě taky dost bavilo.

Arev122
25.09.2023 3 z 5

První část knihy , kde spadne letadlo, se mi líbila. Prostřední část- Titáni, byla pro mě příliš sci-fi a i trochu chaotická a nelogická. Konec se dal pak očekávat.


Renike
29.05.2023 4 z 5

Ja scifi knihy moc nevyhledávam, ale tuhle jsem si docela užila. Začátek byl napínavý, pak část kolem úkolů Titánů mě moc neoslovila, ztrácela jsem se v tom, ale konec byl už zase lepší. Hodně věci mám pocit, že nebyly dotáhlé do konce, ale celkově hodnotím knihu a příběh kladně.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Žebříček nejprodávanějších eknih v květnu 2016

08.06.2016


Připravované knižní novinky (13. - 19. 4.)

12.04.2016


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odlet v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených405x
ve Čtenářské výzvě54x
v Doporučených16x
v Knihotéce169x
v Chystám se číst154x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech4x