Odísť navždy přehled

Odísť navždy https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/165560/odist-navzdy-165560.jpg 4 297 297

Willov brat Ken pred jedenástimi rokmi údajne zaškrtil mladé dievča a ušiel pred zákonom. Potom však Willova matka na smrteľnej posteli vyhlási, že Ken žije, čo potvrdzuje aj relatívne nová fotografia. Hneď nato zmizne bez stopy Willova nová láska a začne po nej pátrať FBI, pretože jej odtlačky sa našli na mieste vraždy na opačnom konci USA. Willovo úsilie vyriešiť záhadné zmiznutia Kena a priateľky Sheily otvorí strašidelnú Pandorinu skrinku... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Gone for good , 2002


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odísť navždy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (80)

pedroK
22.12.2023 4 z 5

Bylo to čtivé. Bavilo mě to. Ano, asi tam o celou jednu zvratovou linii mohlo být méně, jak píší ostatní. Ale co mi vadilo, byl jeden nesmysl..že se z potenciálního hrdiny vyklube napřed oběť, pak darebák, se stává, ale že druhý je "z krvavého vlka citlivka beránek", to už moc reálné nebylo. Tady hvězda dolů. Závěr nebyl špatně vymyšlený, ale v tomto ranci převratů už to bylo příliš. To si měl pan Coben schovat do další knihy. Přesto knihu doporučuji, k odreagování dobré, ikdyž za pár měsíců už si nic z ní pamatovat nebudu.

Knihomol2108
07.10.2023 1 z 5

Tak tohle se nepovedlo. Překombinovaná slátaninka s nevýraznými postavami. Nemastná, neslaná, jakoby narychlo napsaná. Pana Cobena miluji, ale toto bylo ťápnutí stranou.


Sulmo
15.09.2023 1 z 5

Musím teda říct,že jsem v polovině knihy přeskočila asi na posledních 50 stran,a vůbec o nic jsem nepřišla. Nějak se mi ta kniha nelíbila,nevím proč

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Smutek vás unavuje. Když se mu nebráníte, dovede vás úplně vyčerpat.


Buck Dharma z Blue Oyster Cult ( to, že jsem si pamatoval nejen zpěvákův pseudonym, ale jeho pravé jméno - Donald Roeser - o mém dětství něco vypovídalo ) zrovna zpíval, že můžeme být jako oni, jako Romeo a Julie. To znamená: mrtví.


Kniha Odísť navždy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených427x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených13x
v Knihotéce230x
v Chystám se číst140x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech2x