Její tajemství přehled

Její tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483555/bmid_jeji-tajemstvi-Y14-483555.png 4 449 449

Objekty touhy série

< 5. díl >

Uznávám, zpackala jsem to. Chyba číslo jedna: Požádala jsem Petera Barnidge o práci. Chyba číslo dvě: Jeho nabídku jsem přijala, místo abych mu ji vmetla do tváře, jak jsem plánovala. Chyba číslo tři: V zájmu zkrácení tohoto seznamu, abych se nedostala až do řádu stovek, budu předstírat, že jedinou další chybou bylo zatajit jednu malinkatou informaci během pohovoru. Peter Barnidge… Tak kde mám vůbec začít? Co třeba tím, že po mém prvním pracovním dni pro pana Superstara, nejlepšího a nejprodávanější mezinárodního autora, se jeho jméno stalo mou oblíbenou náhražkou nadávek. Nakopla jsem si palec u nohy? Do Petera Barnidge! Přečerpala jsem bankovní účet? Ten Barnidge! A když jsem si uvědomila, že jsem se zamilovala do svého šéfa? No pro Petera Barnidge? Kéž bych ho mohla prostě nenávidět, místo té zvrácené, matoucí směsi nenávisti a přitažlivosti, kterou k němu cítím. A je to ten špatný druh přitažlivosti. Temný s nádechem spalujícího žáru. Takový žár, že se mám chuť pokřižovat pokaždé, když se na něj podívám, protože mi stačí jen jediný pohled, abych se ocitla ve světě hříchu. Když už mluvíme o hříchu… Je tu ten drobný detail, co jsem zatajila při pohovoru. Ale jsem svobodná matka a udělám cokoli, abych zajistila svoji dceru, i kdyby to znamenalo udržet jedno malé tajemství. Bohužel, i malá tajemství časem nabobtnají. Myslím, že je jen otázkou času, než na to přijde, a mám pocit, že z toho nebude mít radost…... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Her Secret , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Její tajemství. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (93)

LenkaStr
09.05.2024 3 z 5

Svým způsobem jsou všechny knihy v téhle sérii nereálné pohádky (nebo ptákoviny, chcete-li) a tohle není výjimka. Ale je to jako obvykle dobře a vtipně napsané a to koneckonců u podobných oddechovek stačí. Co mě dost rušilo, byla ta z angličtiny otrocky převzatá větná skladba překladu.

TeriLoch
05.05.2024 4 z 5

Moje třetí knížka od autorky, pořád jakoby to stejné dokola, ale je to fajn oddechovka a člověk se občas i zasměje. Přečtu si i další díly :)


Péťa1950
02.05.2024 2 z 5

Potřebovala jsem nemyslet, proto jsem to dočetla. Musím si dát pozor při výběru knih v knihovně.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)

15.03.2022


Knižní novinky (4. týden)

23.01.2022


Citáty z knihy (6)

,,Jsou věci, které nezvládneš, a věci, které zatím nezvládneš.“


,,Musíme se prostě pořád snažit. Protože nikdo se nezlepší, když nebude stále cvičit.“


,,Láska je zatracená lež a nikdy nedopustím, abych se znovu zamiloval."


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Její tajemství v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených649x
ve Čtenářské výzvě108x
v Doporučených17x
v Knihotéce412x
v Chystám se číst172x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech9x