Nová teorie vzniku života na Zemi přehled

Nová teorie vzniku života na Zemi https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131853/nova-teorie-vzniku-zivota-na-zemi-131853.jpg 2 1 1

Hlavním posláním populárně-naučné knihy je vytvořit si nový názor na vznik života na Zemi. Život vznikl na Zemi pravděpodobně v podmínkách, které na Zemi v době vzniku života existovaly a které na Zemi také působily z Vesmíru. Součinností obou podmínek se vytvářela virtuální mřížka, která dávala vznik matrixu, na kterém se tvořily jednotlivé druhy rostlinné a živočišné. V knize jsou uvedeny také kapitoly, které mají komplexně zahrnout podmínky, za nichž se život tvořil, a také celá řada vlastních názorů, které s životem úzce souvisí a nebyly dosud potvrzeny, ale stojí alespoň za zamyšlení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nová teorie vzniku života na Zemi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jordanka9
05.07.2021 2 z 5

Kniha mě zaujala svým názvem a obálkou. Autora neznám, je to jeho prvotina, která vznikla v rámci projektu Vydejte svou knihu společnosti Computer Press.
Velmi slabý počin, pelmel základních a známých informací na úrovni středoškolských vědomostí. Neobstálo by ani jako absolventská práce na VOŠ - chybí seznam použitých zdrojů- a to je základ jakékoliv býť i rádoby odborné publikace.
Od všeho trochu - černá díra, Země, Slunce, Einstein, Darwin, virtuální mřížka, genom, RNA, DNA, ad. - za tuto směsku by se nemuseli stydět ani pejsek s kočičkou.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nová teorie vzniku života na Zemi v seznamech

v Přečtených1x
v Knihotéce1x

Autorovy knížky

2010  40%Nová teorie vzniku života na Zemi