Nová cesta po malém ostrově: Znovuobjevení Velké Británie přehled

Nová cesta po malém ostrově: Znovuobjevení Velké Británie https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298231/bmid_nova-cesta-po-malem-ostrove-znovuob-DWv-298231.jpg 4 24 24

Před dvaceti lety se Bill Bryson vydal na putování po Británii, aby tak oslavil tento zelený a dobrosrdečný ostrov, jenž se stal jeho adoptivním domovem. Na základě toho sepsal zábavnou knihu, Zápisky z malého ostrova, kterou pak tato země přijala do svého srdce a stala se nejprodávanějším cestopisem v dějinách. Nyní se v rámci dvacátého výročí vydání této knihy vydává Bryson na cestu zbrusu novou, aby zjistil, co se v Británii změnilo. Na svém putování nejlegračnější a nejpodivnější záležitosti a neomylně vybírá znovuobjevuje podivuhodně nádhernou, skvostně neobvyklou a roztomile jedinečnou zemi, která ho nepřestává překvapovat. Opět píše s nezaměnitelným instinktem pro vše idiotské, milé, směšné a skandální, díky čemuž se čtenáři dostává bystrého a citlivého pohledu na to všechno, co dnešní Británii utváří.... celý text

Literatura naučná Cestopisy a místopisy
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Road to Little Dribbling: More Notes From a Small Island , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nová cesta po malém ostrově: Znovuobjevení Velké Británie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

MildeZ
19.07.2019 4 z 5

Dal jsem si za úkol přečíst knihu před startem dovolené v UK, to se povedlo, takže teď už jen hurá vydat se na cestu :-))

MatoLenka
23.07.2018 4 z 5

Pohodový cestopis pro milovníky VB.


_Michelle_
23.04.2018 2 z 5

Kniha bohužel úplně nesplnila má očekávání. Autor občas utrousil nějaký ten vtípek, což bylo fajn, ale spíše se knížka nesla v jednom nudném módu. Jelikož nejsem znalec Británie, ocenila bych fotografie, či mnohem podrobnější a barvitější popisy míst. Nová cesta po malém ostrově je asi primárně určená jinému čtenáři. Snad se mi autor trefí do noty třeba někdy příště.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nová cesta po malém ostrově: Znovuobjevení Velké Británie v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených28x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených1x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit4x