Jednou nohou v hrobě přehled

Jednou nohou v hrobě https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130142/bmid_jednou-nohou-v-hrobe-LyI-130142.jpg 4 562 562

Noční lovci série

< 2. díl >

Poloviční upírka Cat Crawfieldová už čtyři roky pracuje pro vládu. Nyní vede vlastní tým, který vycvičila k boji s nemrtvými. Tímto způsobem zužitkovala bojový výcvik, který získaný pod vedením svého bývalého přítele, lovce upírů Bonese. Toto období jejího života je však i po letech citlivé a Cat se stále nedokáže vyrovnat s faktem, že Bonese byla nucena opustit. Ona a její muži jsou natolik nebezpeční, že někdo z nemrtvých se rozhodl vypsat odměnu za její hlavu. Cat je v těžkém ohrožení života a její jedinou nadějí na přežití je Bones, který nečekaně opět vstoupil do jejího života. A jakkoli se Cat snaží udržet jejich vztah na profesionální úrovni, pomalu jí dochází, že touha přetrvává a že ji Bones tentokrát už odejít nenechá...... celý text

Romány Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

One Foot in the Grave , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou nohou v hrobě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

maluck
16.01.2024 4 z 5

Celkem zajímavá upírská série, které nechybí akce, vtip i romantika. Hlavní postavy poloviční upírka Cat a letitý upír Bones i nadále společnými silami porážejí své nepřátele. Oblíbila jsem si vedlejší postavy, zejména chlapy v Catině jednotce. Druhý díl je vcelku dobře ukončen a v podstatě by tak mohl celý příběh i skončit. Když narazím na další díly, tak si je pravděpodobně přečtu.

Artep071
03.01.2024 4 z 5

okey okey předešlý díl byl krapek víc vtipnější přes to, to má grády a udržuje to čtenáře v napětí .. xi xi těším se na pokračování :)


luculi
14.10.2023 3 z 5

I druhý díl se nese v podobném duchu, i když mě hned na začátku překvapilo, že se děj posunul o rovné čtyři roky. Čekala jsem zdlouhavé popisy změn v životě postav, ale autorka se rozhodla to rovnou přeskočit. Ne, že bych si zrovna stěžovala. Tohle mi asi víc vyhovovalo.

Jak jsem řekla, postavy jsou zase o kus dál. Jak v časové rovině, tak ve svém vývoji. Cat se od začátku neskutečně změnila a opravdu dostála toho, že má v sobě upíří polovinu, protože je z ní docela děsná mrcha. Bones se v podstatě nezměnil, což se dalo čekat. Na povrch vyplulo hned několik nových překvapivých skutečností, něco se zkomplikovalo, něco vyřešilo. Takže takový ten běžný koloběh věcí.

Jsem zvědavá na další knihu, zvláště na to, o čem chce autorka psát. Ještě těch dílů zbývá hodně. Nicméně pro mě je to stále stejný průměr, příběh s běžnými záležitostmi, které člověk četl několikrát. Ničím výjimečný. Občas nechápu logické myšlení a postupy postav, jak k nějakému závěru došli, nebo když vymysleli nějaký plán, jak v tom mohli vidět souvislost, ale to nehodlám příliš řešit. Stále je to dost vulgární, občas bych to výrazivo mírnila, zvlášť jeho opakování, a někdy je to dost silné kafe, ale zvědavost mě žene kupředu. Tak uvidím, jestli zvládnu dojít k poslední knize.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jednou nohou v hrobě v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených866x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených72x
v Knihotéce277x
v Chystám se číst101x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech10x

Štítky knihy

upíři erotika městská (urban) fantasy

Autorovy další knížky

Jeaniene Frost
americká, 1974
2012  88%Na půl cesty do hrobu
2011  85%První rudá kapka
2011  86%Věčný polibek temnot
2013  89%Nenávist až za hrob
2012  89%Jednou nohou v hrobě