Nikdy nevíš přehled

Nikdy nevíš https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252177/bmid_nikdy-nevis-252177.jpg 3 18 18

Poutavý a čtivý příběh určený milovníkům klasické detektivky a odehrávající se v Krušných horách. Patrika, spisovatelka a vegetariánka, žije v malebném údolí nedaleko Božího Daru. Má Patrika příliš bujnou fantazii, nebo se skutečně stal zločin? Napínavé až do poslední kapitoly.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy nevíš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Baška29
29.12.2023 4 z 5

Já příběh vlastně chválím. Knihu jsem koupila na Božím Daru v potravinách, nic nečekala. Od Rozmar znám Čimpuláka a Čapíra a ti mne vlastně úplně nebavili. Tenhle příběh ano. Nejsem čtenář detektivek, a tak napětí pro mne bylo tak akorát. Někdo přede mnou psal, že netekly potoky krve. Je to tak a jsem za to ráda.
Možná to bylo trochu jednoduché, čas od času příliš velké skoky mezi prostředím, až jsem se ztrácela a vracela, ale nevadilo, protože způsob žití Patriky byl uvěřitelný.

sakro
26.05.2023 4 z 5

Oprosím-li se od faktu zařazení této knihy ke kriminálním příběhům, zůstanou mi jen samá pozitiva. Není to detektivka, tudíž neočekávám drama, napětí a nečekané rozuzlení. Je to příjemná knihy jejíž děj se odehrává v příjemném prostředí a je z ní cítit vztah ke Krušným horám. Nečekejte moc a to víc dostanete.


milan.krimsky
22.02.2020 4 z 5

Krátký detektivní příběh ze Zlatého kopce u Božího Daru; hned na začátku jsem věděl kdo je pachatel

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nikdy nevíš v seznamech

v Přečtených20x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x