Nikdy neklam přehled

Nikdy neklam
https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91151/nikdy-neklam-91151.peg 4 138 138

David a Ivy si nedávno kúpili obrovský starý dom a čakajú vytúžené dieťa. Keďže Ivy pred časom potratila, obidvaja sa obávajú, či dieťatko donosí. Jedného dňa k nim príde bývalá spolužiačka Melinda, ktorá sa zmenila zo škaredého káčatka na pomerne atraktívnu ženu. Melinda je dotieravá, a tak Ivy uvíta, keď sa David ponúkne, že ich spoločnú starú známu prevedie po dome. O pár dní ich však príde vypočúvať polícia. Melinda zmizla a nikto ju nevidel odísť z ich domu. Život Ivy a Davida sa mení na nočnú moru a Ivy pomaly zisťuje, že jej manžel, ktorému dovtedy bezvýhradne dôverovala, klamal...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Never Tell a Lie , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy neklam. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

dom.ini
25.03.2022 4 z 5

Příběh jako takový pro mě nebyl úplně uvěřitelný a pravděpodobný, ale nijak zvlášť mi to nevadilo a čtení jsem si užila. Knížka byla svižná, napínavá a nabitá dějem a já jsem byla na závěrečné rozuzlení opravdu zvědavá. přečtení rozhodně nelituji a můžu doporučit.

kackahracka
04.11.2021 3 z 5

(SPOILER) Pozor, v komentáři vyzrazuji celou pointu! Moc nerozumím té převaze nadšených pětihvězdičkových komentářů. Asi už jsem na podobné téma přečetla příliš mnoho knih a viděla příliš mnoho filmů. Zápletka mi byla jasná téměř od začátku. Ženská, co je posedlá chlapem a chce zničit život jemu i jeho manželce. A tak zinscenuje vlastní zmizení. Nedokázala jsem vůbec přijmout fakt, že autor dělá úplné tupce nejen z policie, ale i z nás čtenářů. Po ženské se slehne zem a nikdo (až na srdnatou manželku) po celou dobu nezkontroluje místo, kde pobývala podstatnou část života??? Hezky se tam svítí, ač tam nikdo není, a jen tak přes záclonu se naskytne výhled na očividné důkazy, že se jedná o vyšinutou osobnost...Modlitebna s vystříhanými fotkami, články, odstřižená hlava manželky, všude jen ikonický ON...I strážník Topinka by pojal podezření, že zadržený muž asi nebude vrahem, ale obětí...Manželka ale vše duchaplně zničí, protože jde o důkazy proti jejímu muži???? No a prosímvás pěkně, ten závěrečný souboj dvou sokyň, z nichž ta jedna, ta těhotná, tedy ta těsně před porodem, unikne domácí výtahovou šachtou na dezerty...Asi takhle: já byla těhotná třikrát a řeknu vám, dělalo mi problém se ve třetím trimestru s břichem vůbec přetočit na posteli. A to jsem byla štíhlá jak laňka. Nasoukat se s obřím panděrem do uzavřeného prostoru velikosti menší skříně a putovat skrz hloubku někam o deset metrů níž, zavěšená na ocelových lanech a smotané svěrací kazajce, to by nedal - no ani Chuck Norris, kdyby měl dělohu. Natož blbka, co opakovaně pije džus, který "nějak divně chutná"(sokyně jí do něj přidala oxytocin, hormon, který tělo vybičuje k příšerným děložním stahům) a přivodí si tak předčasné porodní kontrakce. Čekala jsem, že to slečna neprodýchá a porodí přímo v té šachtě, ale naštěstí autor usoudil, že by to bylo už přes čáru. Oddechla jsem si, ale spíš z faktu, že mám četbu za sebou. Proč teda dávám skvostné tři hvězdy? Bylo to totiž vážně dobře napsané. Čtivé, napínavé, pěkná přirovnání, uvěřitelné rozhovory. Super. Ale ten námět. Ten to zabil. Škoda.


Kikuse13
23.10.2021 5 z 5

Četla se pěkně, konec překvapil.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nikdy neklam v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených180x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených9x
v Knihotéce177x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech2x