Neztrať mapu k mému srdci přehled

Neztrať mapu k mému srdci
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519728/bmid_neztrat-mapu-k-memu-srdci-WcP-519728.jpg 4 66 66

Co udělá osud, když vidí děvče bažící po klidu a bezpečí? Zasměje se a pošle jí do cesty pyrotechnika. Lorin svému kolegovi Benovi nikdy nevěnovala moc pozornosti, protože od prvního dne v jejich firmě dával naprosto jasně najevo, že o žádné přátelské kontakty nestojí. Když jí ovšem následně naprosto nečekaně zachrání kůži a podrží ji v emočně vypjaté situaci, spustí tím řetězovou reakci, kterou nečekala. Během krátkého pobytu v jejím bytě se o ní dozví víc, než chtěla, aby kterýkoliv z jejích kolegů věděl. Ale i Ben má svá tajemství. Prozradit jí je je však ochotný pouze výměnou za ta její. Každý z nás má v životě kapitolu, kterou nechce číst nahlas, ale je báječné poznat někoho, kdo nám v naší knize života pomůže otočit stránku.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neztrať mapu k mému srdci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

Vlasta71
23.05.2024 5 z 5

Romantický příběh dvou kolegů. Lorin byla malo sebevědomá a její matka jí vůbec nepomáhala. Ben byl pro mně velkou záhadou,ale postupně se jeho tajemství odkryvala a lépe se mu rozumělo.
Kniha mně dokázala rozesmát ale i rozplakat.

jana1874
28.03.2024 3 z 5

Knihu jsem měla doma už delší dobu, jednou jsem dělala objednávku a když mi chybělo pár korun do dopravy zdarma, tak jsem jen tak koukala, zda nezahlédnu ještě něco a do oka mi padla tahle kniha, na které mě zaujala obálka. Samozřejmě že jsem pak platila víc, než kdybych doplácela dopravu, ale platit dopravu nebo mít další knihu? No, snadné rozhodování, že? 

První část knihy mě moc nebavila. Celkem mi vadila hlavní hrdinka – její chování, opakující se myšlenky. Její matku měl někdo sprdnout už dávno, jak se chovala, co všechno si dovolila? To mi zvedalo mandle a měla jsem nervy. Čekala jsem, kdy se jí Lorin postaví a něco řekne, a nakonec jsem se naštěstí dočkala. Naopak Naana se mi od začátku líbila, ta byla skvělá. Kdo mě pak ještě hodně zajímal, tak byl Ben. Jeho minulost, která byla tajemná a někdy chování, které během chvilky dokázal změnit o 180 stupňů? Byla jsem zvědavá, co za tím vězí. Naštěstí druhá část příběhu byla o něco lepší. Už se tu toho dělo víc. Hrdinům jsem už uvěřila i jejich chování k tomu druhému, přitažlivost a tak. Také se v této části více věnovalo Benově práci pyrotechnika, což byla další věc, která mě na knize zaujala. 

Věřím, že si kniha najde spoustu nadšenců, a podle hodnocení na DK už i našla, jen já tentokrát jdu s hodnocením trochu proti proudu


Simmminek
18.01.2024 4 z 5

Hezký romantický příběh k oddechové četbě. Hlavní postava Lorin mě někdy svou hodnou povahou štvala - omlouvání chování matky, nízké sebevědomí, ale je třeba si uvědomit, že všichni jsme různí. Takový normální život.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Někdo jako my, Nové vyhlídky a další knižní novinky (29. týden)

16.07.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neztrať mapu k mému srdci v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených87x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených4x
v Knihotéce126x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Hana Repová
slovenská, 1953
2019  77%Bůh pláče potichu
2020  87%Tina
2019  80%Bůh pláče potichu 2
2020  90%Lilly
2021  90%Denis