Neznámá Indonésie přehled

Neznámá Indonésie
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138317/neznama-indonesie-138317.jpg 5 1 1

Indonésie sestává z pěti hlavních ostrovů a třiceti menších ostrovních skupin. Autor popisuje přírodu, faunu a flóru, města i vesnice hlavních ostrovů Jáva, Sumatra, Bali, Kalimantan (Borneo) a Sulawesi (Celebes), které tvoří tzv. Velké Sundy a z menších ostrovů Sumbu, Komodo, Moluky, Západní Papuu, Lembatu, Flores a Východní Timor. Vedle cestovních a kulturních zážitků, nalezneme v knize i základní informace o vstupu do Indonésie, informace a doporučení týkající se cestování, rady lékaře, fotografie, mapy a doporučení co nemáme v Indonésii vynechat Kniha přiblížuje Indonésii nejen jako exotickou zemi, která se může stát cílem dovolené, ale také jako zemi s kulturními tradicemi a fascinující přírodou... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neznámá Indonésie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

helena8303
29.10.2021 5 z 5

Autor píše velmi čtivě, před dojmy dává přednost faktům a pro toho, kdo se hodlá vypravit na dovolenou na nějaký indonéský ostrov, moc užitečná knížka.
Ale na své si přijde i pecivál, v Indonésii se pořad něco děje, a dozajista teprve dít bude, nás Evropany by měl zajímat nejlidnatější muslimský stát. Naskočí Indonésané na současnou vlnu panislámismu, anebo ne? Nevíme.
Autor pravidelně uveřejňuje svoje poutavé články na webu Asiaskop.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neznámá Indonésie v seznamech

v Knihotéce1x
v Chci si koupit1x