Konec nevinnosti přehled

Konec nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511638/bmid_konec-nevinnosti-Dqg-511638.jpg 4 99 99

Nevinnost série

< 3. díl

MYSLELA SI, ŽE JE JEN JEJÍ. ŽE JI MILUJE. ŽE MU STAČÍ… Julii Campbellové se na prstu leskne zbrusu nový zásnubní prsten. Jen ona však ví, co všechno představuje a že zdaleka nejde pouze o štěstí, lásku a první krok k pohádkovému manželství s božským Bradem De Lucou. Jeden rok. Právě tolik času má na to, aby se dozvěděla víc o muži, kterého si má vzít. Aby poznala jeho rodinu – a prozkoumala jeho tělo a všechny nemravné, neodolatelné způsoby, jimiž dokáže naplnit její nejtajnější touhy. Ne všechno je ale pouze sex a nevinné hry. Jakkoliv divoké zvíře v Bradově nitru umocňuje její chtíč, Julie si zároveň uvědomuje, že zkrotit ho bude těžké, ne-li nemožné. A navíc na scénu vstupují lidé, co si jejich sňatek nepřejí. Julie se tak musí vypořádat nejen s vlastními city, ale i se záští, jež může vést až k násilí. Dovedla by však ještě vůbec žít, kdyby to znamenalo ztratit muže, který jí ukradl srdce a zasvětil ji do těch nejzakázanějších rozkoší? ___ Vyvrcholení skandální erotické série od autorky bestsellerů Smlouva na lásku, Černé lži a Hříchy Hollywoodu, které by si neměla nechat uniknout žádná čtenářka románů Božský bastard a Jeho banán.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

End of the Innocence , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Konec nevinnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Dela90
12.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Brad požádal Julii o ruku a ona má teď prsten. Pořád chce mít svou svobodu, ačkoliv Brada nadevše miluje. Avšak jeho rodina to nevidí stejně. Chce se jí zbavit stůj co stůj. Právě budoucímu tchánovi leží v žaludku. Jenže Brad má kořeny v mafiánské rodině. A tak ne, všechno bude dokonalé. Julie si zažije šílené věci. Ale ty krásné a nemravné zažije právě s Bradem. Ona mu ukradla srdce a on pro ni udělá i nemožné.

Poslední díl byl tedy nářez. Nenajdete tu přeslazenou pohádku, ale pořádně nabušenou erotickou knihu s mafií za zády.

Brad je v tom až po uši a pro Julii by udělal prakticky cokoliv. Julie dá nevinnosti sbohem. Protože s Bradem v posteli je naprostá ďáblice. A její nejtajnější a nemravné přání se plní.

A ačkoliv rodina Julie chystá svatbu, ta Bradova se od všeho distancuje. Nevěří, že je s ním Julie pro lásku. A tak večer před svatbou mafiánská rodina zasáhne. Zvládne Julie najít zpět cestu k Bradovi? A jak se k tomu všemu postaví Brad?

Jednoznačně nejlepší kniha a prakticky i celá série od autorky. Doporučuju.

“Zachránil jsi mě ve chvíli, kdy jsem tě poznala. Ten den, jsem začala žít.

Andrejka91
09.10.2023 4 z 5

Poslední díl jsem četla s časovým odstupem od dvou předchozích a musím se přiznat, že mě čtení moc bavilo. Je to napsané skvěle. Nechybí napětí, akce, romantika, erotika a mafiáni. Erotické scény musím vyzdvihnout, ty má autorka skvěle zmáknuté. Jediné co, tak mohl být konec a epilog trochu delší, přišlo mi to málo rozvedené.


Kristy.Seb
08.10.2023 4 z 5

Poslední dva díly mě dost bavily. Napětí, láska, mafie..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tlukot tisíců srdcí, Šťastně až do smrti a další knižní novinky (23. týden)

04.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Konec nevinnosti v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených134x
v Doporučených9x
v Knihotéce140x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech2x