Neviditelná armáda přehled

Neviditelná armáda https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32045/bmid_neviditelna-armada-PVB-32045.jpg 4 197 197

Kapitán Nemo série

< 3. díl

Kapitán Nemo zásahem svého "meteoritu" potápí loď Kamako i její zločinnou posádku, zachraňuje Arna i Jiřího, kteří se stávají jeho společníky v boji proti zločinnému vynálezci a jeho silám, které chtějí vynálezu zneužít v nové válce.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neviditelná armáda. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

Romcajs
17.03.2024 2 z 5

Horko těžko jsem přelouskal i tento třetí díl. A to jenom proto, že jsem četl dva předešlé. Naivní dialogy, stálé popisování geniálních vynálezů a když je autor v koncích napíše prostě: kov, který nic nezničí, a je s tím hotový. Dnes je aktuální otázka války a možná zajímavé, jak jí autor řeší. To nemyslím geniální přístroj, který dokáže přenášet obrázky i zvuk odkudkoliv, ale spíše otázka co válečné nálady způsobuje. No a myslím, že neprozradím nic důležitého, když podotknu, že na konci je krásný závěr, kde panuje na celém světě mír, láska a pohoda. Prostě idylka.

Fargotroniac
20.09.2023 4 z 5

Třetí a závěrečný díl trilogie na motiv Kapitána Nema nám tentokrát přinese i trochu té robotiky. Jedná se o opravdu povedené vyvrcholení příběhu.


Hall3006
17.10.2022 4 z 5

Velká podzemní říše plná technických zázraků má zabránit válčení na povrchu. Mladý hrdina však starému kmetovi vyčítá, že chce válečné běsnění zastavit zase běsněním ještě horších zbraní. Jak to celé dopadne? Zakončení české verneovky jak se sluší.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Neviditelná armáda v seznamech

v Přečtených310x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených18x
v Knihotéce198x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x