Nerozluční kamaráti přehled

Nerozluční kamaráti https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484762/bmid_nerozlucni-kamarati-IcZ-484762.jpg 5 87 87

Hrejivý a čarovný príbeh o neobyčajnom priateľstve. Pod starým dubom si nažíva králičia rodina a v jeho korune hniezdia sovy. Hoci bývajú celkom blízko, celý čas sa obchádzajú. Keď Králiček cez deň behá po slnečnej lúke, Sovička sladko spí. A keď Sovička rozprestiera krídla na let za svitu mesiaca, Králiček práve zaspáva. Takto deťom plynie deň za dňom, noc za nocou a jeden o druhom vôbec netušia. No len do chvíle, kým sa nezatúžia spoznať.... celý text

Literatura světová Pohádky Pro nejmenší
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Proszę mnie przytulić , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nerozluční kamaráti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Cara.17
15.05.2024 5 z 5

Moc hezky zpracovaná kniha - ať už se to týká milých ilustrací či laskavého příběhu. Sice je určená dětem od tří let, ale kdo by na to hleděl, že ano? (Věřím, že tu nejsem jediná dospělá, co raději sáhne po tomto než po nervy drásajících thrillerech).
Jediné, co mě mrzí, je počet stránek. Ano, chápu, tříletým dětem samozřejmě nemůžete dát obsáhlou bichli jako je Anna Karenina, ale zkrátka 32 stran je hodně málo a je to de facto i důvod, proč jsem nakonec zavrhla koupi.
Takže až se touto jednohubkou budu chtít zase pokochat, udělám si procházku do knihovny...

Gaeberys
27.03.2024 4 z 5

Nádherně ilustrovaná kniha (oproti Roku v lese, kde často já přemýšlím, co to má být za zvíře). Krátký příběh o dvou kamarádech, který moje děti milují. Pravda, že by děj mohl být delší a kniha mít i víc stránek (máme ji z knihovny, ovšem kupovat knihy na 8mi minutové čtení za ty peníze bych nechtěla).


spookee
15.09.2023 4 z 5

Krásné ilustrace. Nejoblíbenější kniha mých holčiček z "trilogie" Obejmi mě, prosím! (tu zase miluju já!) a Úsměv pro žabku. Dvě zvířátka, která se nikdy nemohou potkat - zajíček a sovička. Přesto se jim to jednou podaří. Moc milá, citlivá, laskavá a krásně ilustrovaná knížka. Doporučujeme!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (14. týden)

31.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nerozluční kamaráti v seznamech

v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených9x
v Knihotéce19x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech11x