Červené zvitky mágie přehled

Červené zvitky mágie https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436142/bmid_cervene-zvitky-magie-t8u-436142.jpg 4 205 205

Nová fantasy séria bestselleristky Casandry Clare a ďalšie osudy obľúbených hrdinov! Magnus Bane netúžil po ničom inom okrem dovolenky. Chcel sa vydať na veľkolepú cestu po Európe s Alecom Lightwoodom, s ktorým konečne tvoria pár. No len čo pricestujú do Paríža, objaví sa správa o démonskom kulte, ktorý má vraj v úmysle uvrhnúť celý svet do chaosu. A tento kult údajne založil práve Magnus. Pred mnohými rokmi. Zo žartu. Magnus a Alec sa musia rýchlo vydať na cestu krížom cez Európu v stopách kultu, skôr ako narobí ešte väčšie škody. Akoby to nestačilo, celou cestou ich prenasledujú démoni a je čoraz ťažšie odlíšiť priateľov od nepriateľov. Magnus a Alec si musia navzájom dôverovať ešte viac ako predtým – aj keby to malo znamenať, že odhalia tajomstvá, ktoré doteraz zostali skryté.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Red Scrolls of Magic , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Červené zvitky mágie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (41)

Roniki
11.11.2023 odpad!

Málokdy se stane, že knihu nedočtu, odložím a vím, že se k ní už nikdy nevrátím. Přišlo mi, že hlavním námětem knihy je vztah mezi dvěma muži, který je až velmi přeslazený. Nedokázal jsem se od toho oprostit a vychutnat si tak žádoucí fantasy příběh.

Carol1122
11.06.2023 3 z 5

Velký palec nahoru za úžasný a čtivý styl autorky. A taky za sarkasmus Magnuse. Možná přidám i velké plus za oba hlavní hrdiny a jejich chemii. Ale bohužel se jinak už jednalo o trochu zbytečné klišé a spin off příběhu.


HockeyGirl
23.01.2023 5 z 5

Skvělý a čtivý gay fantasy příběh o Alekovi, který je lovec stínů a Magnusovi, který je čaroděj a syn samotného vládce pekel. Knížka se četla sama, počet stránek byl takový ten normál, ale nenudila jsem se a každá kapitola měla nějakou akci, takže jednoznačně paráda! Tyto typy knížek mám ráda, gay a fantasy dohromady, to je moje gusto. ;)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Červené zvitky mágie v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených271x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených13x
v Knihotéce285x
v Chystám se číst201x
v Chci si koupit95x
v dalších seznamech7x