Nejlepší z minutek přehled
Libuše Vlachová
Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejlepší z minutek. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nejlepší z minutek v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
Štítky knihy
kuchařky ryby zvěřina vepřové maso maso kuřecí maso rychlé pokrmy hovězí maso
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |