Nefritový prsten přehled

Nefritový prsten https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75012/bmid_nefritovy-prsten-NyA-75012.jpg 3 9 9

Dávná korejská báje kde hlavní roli hraje čest, pomsta a láska. Dva nerozluční přátelé, mladí šlechtici-jangbanové In-su a Mong-njong, pátrají po okolnostech podivné smrti pana So, otce In-sua, a zároveň se pokoušejí odhalit nebezpečné pletichy a krutovládu prefekta Pjon Hak-to.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nefritový prsten. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

encyklopedie
10.09.2019

...jaká KODovka? ....je to přece Karavana.....
četl jsem jako dospělý, takže tahle "pohádka" moc nazaujala .... dobrodružství si představuji jinak... dám aspoň do přečtených

kuruteku
10.09.2019 3 z 5

Edice Karavana (omylem jsem ji zaměnil za KODovky, ty byly menší a hodnotnější), srdeční záležitost, "braková literatura", co přinášela i skvosty. Objevil jsem teď v klubovně svazek a tak jsem začal číst - Nefritový prsten má v sobě "asijské" kouzlo, dokonalé ilustrace, exotický příběh. Dobře se to četlo a i když to není nic extra, díky za to.


tenax
06.09.2017 3 z 5

Exotické prostředí, časově blíže neurčené, předvídatelný děj, kde dobro musí zvítězit nad zlem. Dá se to číst jako pověst, která změnou kostýmů a jmen může pocházet odkudkoliv. Čili jako příběh nic výjimečného. Velké plus jsou velmi zdařilé a stylové ilustrace.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nefritový prsten v seznamech

v Přečtených13x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x