Nech to plavat přehled

Nech to plavat https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420921/bmid_nech-to-plavat-ouJ-420921.jpg 3 22 22

Autorka bestsellerů Monika Bittlová přichází tentokrát se zábavným románem o třech velmi odlišných ženách středního věku a jejich cestě ze životních krizí, o síle pospolitosti, hledání a nalézání lásky a šílené kráse života. Pracovní stres, existenciální problémy, proradní milenci, vážná nemoc, finanční krach – tohle všechno stále osud staví do cesty Jessy, Charlottě a Wilmě. Už je těch každodenních starostí příliš mnoho. Žádná poslední kapka, sud je dokonale prázdný. A teď je konec. Tři ženy jsou odhodlány ukončit svůj život. Opravdu. Jedné noci, když se rozhodnou skočit z mostu, jednomyslně se usnesou na tom, že je to přece jen příliš hluboko…... celý text

Literatura světová Humor Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Man muss auch mal loslassen können


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nech to plavat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

babystar
19.04.2020 4 z 5

Má to být humorná knížka pro ženy, ale myslím, že to není žádná povrchní četba. Pět lidí, pět osudů a náhoda, která je svede dohromady. Toto setkání způsobí, že si uvědomí, že nic se nejí tak horké, jak se uvaří, všechno zlé je k něčemu dobré a že je pravdivý citát: "Pro cítícího člověka se svět jeví jako tragédie, ale pro myslícího člověka je to komedie". Mimochodem jsem se dozvěděla spoustu reálií se současného Bavorska a zajímavé byly životní postoje lidí různého věku a různých sociálních skupin. Nakonec se přes všechny rozdíly ukázala síla přátelství. Zpočátku jsem myslela, že knihu odložím, ale nakonec nelituji, že jsem ji dočetla.

okeey
29.02.2020 5 z 5

Achjo, už je konec. Tohle se mi vážně dost líbilo, na jedné straně to byla taková příjemná oddychovka, nad kterou nemusíte moc přemýšlet, ale na straně druhé to bylo místy dost napínavé. Vilma, Jessy a Charlotte mě dost bavily. Tři ženy, které se rozhodly ukončit svůj život a které osud svede dohromady a díky bohu za to.
Kniha se četla lehce, svižně, stránky ubíhaly ani nevím jak. Místy jsem se dost nasmála. Prosím víc takových knih. To si rozhodně musíte přečíst.


PetraN17
22.01.2020 4 z 5

Já byla taky příjemně překvapená :)
Líbila se mi.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nech to plavat v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených1x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit6x

Autorovy další knížky

Monika Bittl
německá, 1963
2019  62%Nebýt mého muže, byla bych šťastně vdaná
2019  67%Nech to plavat