Ne že bychom to nečekali přehled

Ne že bychom to nečekali
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535675/bmid_ne-ze-bychom-to-necekali-660f4c424290d.jpg 5 64 64

Cane Brothers série

< 3. díl

Plánování svatby je v plném proudu a moje nejlepší kamarádka Lia mě požádala, abych jí s ní pomohl. Jediný problém je, že s každou přibývající vteřinou, jsem svou nejlepší kamarádku viděl v jiném světle. A než si uvědomím, co se děje, udeří mě to jako tuna cihel. Jsem zamilovaný do své nejlepší kamarádky. Zbývá dokázat Lie, že já jsem ten, s kým by měla být. Pomodlete se za mě... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

A Long Time Coming


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ne že bychom to nečekali. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

Etule
včera 4 z 5

Na příběh Breakera jsem se extrémně těšila a jsem moc ráda, že nezklamal. Vztah mezi ním a Liou mě opravdu bavil, taky jsem se skvěle bavila jak do něj bráchové stále ryli. :D Co mi lehce lezlo na nervy bylo zacházení snoubence a jeho matky s Liou. A taky to, že si nedokázala dupnout a poslat je do háje. Ačkoliv chápu, že to pak alespoň bylo dramatičtější. :D To je ale tak jediné, co bych knize mohla vytknout.
Charaktery obou hrdinů mi byli opravdu blízké, páč jsem taky trochu nerdík, takže jsem jim extrémně fandila. :) Chemie mezi nimi byla skvělá, jsem ráda že se tady objevovali i ostatní z předešlých knih a dokonce se našli i další páry nebo potencionální páry, které doufám, že by mohly mít své příběhy. Jeden z nich už má, těším se až se do knihy pustím. :)
Za mě nejlepší díl. ;)

Nermal
23.05.2024 5 z 5

Příběhy z této série jsem si oblíbil, a tak jsem se už těšil na třetí díl o Lie a Breakerovi. Vždycky si říkám, proč si holka vybere debila, když má na dosah ruky fajn kluka. Tentokrát z toho byl román skoro na pět set stránek, který se ale hlavně v druhé půlce pěkně rozjel a splňuje všechna kritéria super počtení. Lottie a Kelsey byly úžasné a Lia také. Možná se ještě dočkáme nějakého dalšího pokračování.


Kudík
23.05.2024 4 z 5

Myslím, že to opravdu nikdo nečekal :), ale pro starší bratry, a to Huxleyho a JP, to nebylo překvapení, následně ani pro jejich ženy Lottii s Kelsey. Snad mimo Breakera s Liou to napadlo každého, i toho, kdo to nečetl. :)
Breaker se s Ofelií znal z VŠ, konkrétně ze SSS (skrytého spolku scrabblistů), kdy se cca 10let intenzivně platonicky přátelili, a po škole navíc bydleli v bytech vedle sebe. Zvrat v jejich přátelství přišel ve chvíli, kdy Liu přítel požádal o ruku a svatba měla být již za pět týdnů.
Škoda jen, že starší bratři víc neprudili, pletařský kroužek byl taková slepičárna a paní Beaverová nedostala víc přes prsty. I přes tyto drobné výhrady jsem se dobře bavila a nezbývá mi, než si počkat na příběh Ryota Bisleyho s Mylou.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Prokleté královny, Život na míru a další knižní novinky (13. týden)

24.03.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Ne že bychom to nečekali v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených75x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce113x
v Chystám se číst85x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech2x