Hodná holka, zlá krev přehled

Hodná holka, zlá krev https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470237/bmid_hodna-holka-zla-krev-LwQ-470237.jpg 5 282 282

NĚKDO zmizel beze stopy. NIKDO nechce mluvit. Ale tentokrát VŠICHNI naslouchají. Zmizel Jamie Reynolds. Policie nic nedělá. Ani Pipa se nechce do případu zaplést, není přeci žádný profík. Jamieho rodina se k ní ale obrátí o pomoc. Je jejich jedinou nadějí. Všichni poslouchají její detektivní podcast, sledují vyšetřování, ale mluvit nechce nikdo. Kolik temných tajemství může městečko skrývat? Jak postupně vyplouvají na povrch, Little Kilton začíná vřít. S každou další stopou je mezi sousedy víc a víc zlé krve. Sama Pipa se ocitá v ohrožení života. Dokáže propojit všechny souvislosti a najít Jamieho dřív, než bude pozdě?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro děti a mládež
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Good Girl, Bad Blood , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hodná holka, zlá krev. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (72)

Veruza
25.04.2024 5 z 5

Tato knížka byla skvělá stejn jako první díl. A mega se těším na další díl jen mě trochu štve že poslední díl rozdělili na dva díly a na Slovensku mají pouze 1. A zatím to i vypadá že se přidá k dalším mím oblíbeným sérii.

Gabriela_K
20.04.2024 5 z 5

Po skvělém prvním dílu jsem se těšila na pokračování, které bylo opět skvělé.
Ráda jsem se vrátila k postavám, které jsem si tak moc oblíbila, zároveň se mi líbilo, že případ z předchozího dílu měl nějaké pokračování i tady.
Kniha byla čtivá, napínavá a řekla bych i akčnější a temnější než první díl.
Rozhodně doporučuji a těším se na závěrečný díl.


baru_lienka
26.03.2024 4 z 5

Moje druhé setkání s Pipou proběhlo opět na podzim a už teď se těším na třetí díl. V tomto díle se ovšem nezaobíráme starým případem, ale aktuálním zmizením Jamieho, takže Pipu tlačí čas, aby kamaráda co nejdříve našla. Víte, jak to v detektivkách chodí - čím déle času uplyne, tím méně je pravděpodobné, že se pohřešovaná osoba najde. Moc se mi líbilo využití kreseb a jiného grafického zpracování příběhu a podcastu, kniha se četla rychle a byla to skvělá oddechovka. Zase si ale nemyslete, že to byl nějaký připitomělý příběh, samotnou zápletku bych nikdy neodhalila ani náhodou a myslím si, že to bylo i celkem uvěřitelné.

Nejvíce na knize ale oceňuju, jak si autorka dokázala nenápadně připravit půdu pro to, abychom vlastně souhlasili s činy záporáka až do chvíle, než se ukáže kdo a proč to dělal. Morální dilema spravedlnosti a nastavení soudního systému je nám tady předložené jako na sametovém polštářku.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (16. týden)

18.04.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hodná holka, zlá krev v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených368x
ve Čtenářské výzvě46x
v Doporučených35x
v Knihotéce208x
v Chystám se číst149x
v Chci si koupit66x
v dalších seznamech6x