Návod na obsluhu lásky přehled

Návod na obsluhu lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/327581/bmid_navod-na-obsluhu-lasky-Ljf-327581.jpg 4 33 33

Psychologička a terapeutka Tamara Koch vám porozpráva, ako pomáha iným zvládnuť ich srdcové eskapády. Jej prístupy sú nekonvenčné, postoje prekvapujúce, rady a postrehy vtipné. Zároveň však rieši vlastný komplikovaný ľúbostný trojuholník. Zdá sa, že niekedy je ľahšie radiť iným ako sebe.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návod na obsluhu lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Makyt
26.08.2022 4 z 5

Knihu jsem koupila z nouze, zaujala mě hlavně obálkou a taky tím, že je od slovenské autorky. Ještě během toho jediného dne jsem ji přelouskala, hodně jsem se v ní viděla a možná si i něco vzala k srdci. Nebudu naivně snít o princi, kterého "osvítím" a on udělá vše pro to, aby mě kontaktoval. Ale taky bych neměla vše řešit jen rozumem a ze všech stran obracet a analyzovat. Někdy prostě jen musím šlápnout trochu mimo té důvěrně známé, prošlapané cestičky... a nejen šlápnout, ale třeba tam i pořádně zahučet a namlátit si.

hlentilka
06.06.2021 1 z 5

Nevím, co mě na knize vadilo, jestli rozhovory, které se mi zdály umělé, tok myšlenek, který neplynul přirozeně, styl autorčina psaní??? Nakonec jsem "život pacientů a jejich problémy" přeskakovala a snažila se dozvědět se více jen o hlavní postavě Tamaře.


Dreisii
25.06.2020 4 z 5

Když jsem brala knihu do ruky, tak jsem se kvůli recenzi bála jak mě bude bavit. Nicméně kniha se četla svižně, je vtipná, zajímavé osudy lidí vás chytnout a chcete vědět jak to nakonec dopadne. Za mě super oddechové čtení, které máte za dva dny přečtené. Mohu jen doporučit.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Návod na obsluhu lásky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených47x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit5x