Nataša Gollová 2 (limitovaná edice) přehled

Nataša Gollová 2 (limitovaná edice) https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89346/natasa-gollova-2-jubilejni-limitovane-vydani-u-prilezitosti-100-vyroceni-narozeni-89346.jpg 4 81 81

Jubilejní limitované vydání u příležitosti 100. výročí narození. Knížka mapuje celý život velké hvězdy českého filmu, přináší svědectví o vzestupu i pádu velkého idolu. V tomto druhém svazku najdeme mnoho vzácných obrazových i textových zajímavostí, ale objevíme také vřelý cit, soucit a lásku.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nataša Gollová 2 (limitovaná edice). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (14)

MatBla
03.03.2023 5 z 5

Nataška podruhé, děkuji Aleši Cibulko:)
Miluji filmy pro pamětníky, a Natašku jsem vždycky měla nejraději, byla taková roztomile potrhlá. Uměla zahrát komedii i vážnou roli.
Je mi moc líto, jak osaměle skončila.

MarcoPolo936
02.06.2022 5 z 5

Musím sklidit poklonu panu Cibulkovi, za neuvěřitelné množství informací, fotografií a poznatků o této krásné herečce. Herečka, která si svou slávu zasloužila v průběhu 6 let, kdy ztvárnila své nejslavnější role. V době protektorátu, v době, která jako u mnohých slavných hereček i jí změnil nesmyslně po válce život. Veselá, skromná a svým způsobem krásnější než Adina nebo L. Barová... Alespoň, že Werich po válce jí dal možnost v divadle, tak i v jejím filmovém návratu v Císařově pekaři..Nezapomenutelná Eva v naší první crazy komedii, krásná Helenka v Pohádce máje a roztomilá Zuzanka v Hotelu Modrá hvězda.. Po filmové Werichově pomoci v r. 1951 i přesto nastal strmý pád jak na filmovém plátně, tak i v soukromý...Nezapomenutelné spojení Oldřich Nový a Naška.. "A co kdybych si vás, Zuzanko, chtěl vzít? Jéé, co by jste se mnou dělal, vzdyť já nic nemám." Doporučuji.


Janadvorackova
02.04.2022 3 z 5

Doplnění a lehké prolínání s první knihou o této herečce. Autor posbíral hromadu materiálu a nevyužitý, vzpomínky dalších pamětníků, nebo fotky, použil tady.
V případě audioknihy je to trochu oříšek - poslouchat fotky, to tu ještě nebylo :). Naštěstí autor krásně popíše, kde kdo je, jak vypadá, jak se tváří, něco jde najít... Je to taková vtipná interaktivní záležitost :).
Možná že by se tomu zasmála i sama herečka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nataša Gollová 2 (limitovaná edice) v seznamech

v Přečtených110x
v Doporučených6x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit3x