Naše paní doktorka přehled

Naše paní doktorka https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/335529/mid_nase-pani-doktorka-BmQ-335529.jpg 4 61 61

Osud nemilosrdně zasáhl do Lauřina života. Plna zármutku odcestuje do Austrálie a začne tam pracovat v malém městečku jako lékařka. Spřátelí se s vážně nemocným Neillem i jeho nedůtklivým synem Jakem. Pokud Laura prchla před vlastním neštěstím, není jistě bezpečné ani chytré zaplést se nanovo do sítí smutku a tajemství. Ale srdci se nedá poručit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

The Doctor Calling , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naše paní doktorka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

simca9342
12.07.2023 5 z 5

Přečtená před lety.

Romaticko- dramatický příběh s vůní přírody plné klokanů a romantiky, ale také drobného zápachu smrti a nepříjemných vzpomínek.
Laura se přestěhuje do sluncem zalité Austrálie ,aby skryla svou minulost
Je lékařka a tím pádem má zanedlouho plno přátel. Jednoho z nich Neila zná už z dřívějška , protože mu chodí venčit psa. Díky tomu se při ranním běhu nešťastnou náhodou seznámí s jeho nevl. synem Jakem (jak se později ukáže ) a oba zjistí, že mají svou minulost hodně společnou. Krásný oddechový příběh.

malina097
10.05.2023 4 z 5

Austrálie,doktorka a začátek nového zivota ano to je přesně kniha co mě baví.Sice je děj hodně předvídatelný a trochu naivní,ale je krásně,léto tak se zivot má trochu odlehčit a někde u vody si počíst.Baví mě knihy z Austrálie,kdysi jsem četla Létající lékařku a to se mi také líbilo.Takže vzhůru do romantiky a zapomenout aspoň na chvilku na všední starosti těch mame každý až dost!!!Jo a první díl mám už přečteny taktéž.


Aghatte
25.07.2022 odpad!

Předpokládám, že se ten stopětaosmdesát centimetrů vysoký jedinec mezi jeji dokonalé nohy nakonec dostane, nehodlám to ale číst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (6)

To je tak, když člověk dospěje do stadia, kdy takové to co kdyby? a proč já? ztrácejí na významu a přestávají mít smysl. Kdy si uvědomí, že jediná cesta, jak přijmout realitu a jak jí co nejlépe využít, vede kupředu.


Poučila jsem se, že buďto dopustíte, aby vám jizvy na srdci zůstaly natrvalo a ubíjely vás, nebo se z toho vyhrabete, vrátíte se do realného světa a umožníte, aby se rány zacelily.


Čas nemůžeš vrátit, tak využij co nejlépe přítomnosti.


Více citátů z knihy najdete u autora.


Kniha Naše paní doktorka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených75x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

Austrálie lékařské prostředí rodinné vztahy

Autorovy další knížky

2015  80%Doktorka z konce světa
2017  79%Naše paní doktorka
2021  86%Zpřetrhané pouto
2018  74%Ordinace v divočině
2019  75%Naděje v oblacích