Naschválníčci přehled

Naschválníčci
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284866/bmid_naschvalnicci-vxM-284866.jpg 4 59 59

Že jste naschválníčky ještě neviděli? Kdopak by je viděl! Naschválníčků je tolik, že se nedají ani spočítat. Jsou například naschválníčci domácí – ti vám poschovávají kdeco – a vy to pak ne a ne najít. Pak jsou naschválníčci školní. Ti například přivedou ke dveřím někoho z učitelů, zrovna když chodíte po lavicích. Škudibík a Mezulán jsou naschválníčci táboroví. Zimu přespávali v oddílové klubovně a na jaře je dokázala probudit jedině slova jako tábor, stany a podobné výrazy, které zní naschválníčkům stejně jako lidem zvonění budíku. Jaké je poslání táborových naschválníčků, to vám v téhle knížce prozradí František Nepil. A jemu můžete věřit. Jako spisovatel se znal s mnoha důležitými osobnostmi z říše pohádek a jako skaut věděl, jak to na táboře chodí. Až knížku dočtete, pochopíte ledacos, co vám dříve bývalo na táboře záhadou.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naschválníčci. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Dalia
20.03.2023 5 z 5

Četla jsem jako dítě opakovaně.

Turlogh
27.06.2022 5 z 5

Velice zábavné čtení pro děti o dvou táborových naschválníčcích, o čtyřech družinách skautského oddílu a jejich dobrodružstvích na letním táboře. Čtivé, humorné, poutavé. Akorát ty ilustrace od M. Jágra mi moc nesedly. Howgh.


dagmar7365
28.05.2021 4 z 5

Líbilo. Předčítala jsem synovi, ze začátku měl trošku zmatek v tom, o kom čtu (veverky x oddíl Veverky). Ale dobrodružství dětí a skřítků Naschválníčků ho moc bavilo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Naschválníčci v seznamech

v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených5x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit4x