Narkothing přehled

Narkothing https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347113/bmid_narkothing-5Cu-347113.jpg 4 69 69

Narkothing je příběh entuziastického feťáka Martina, pro kterého jsou nejdůležitější přátelé, drogy a lehké ženské, navíc je do toho všeho nešťastně zamilovaný. Dobrodružný život hlavního hrdiny je plný obscénního sexu, zvratů a sociálních poznatků člověka požívajícího omamné látky, který touží po lásce. Kouzlo četby spočívá v inspiraci skutečnými zážitky autora i jeho přátel a jistě i v tom, že je text psán neotřelým, výstižným až obhroublým stylem. Samotný spisovatel se tak nesnaží nikoho vychovávat, jen píše, jak mohou věci v životě vypadat z pohledu člověka, který se nebál vyletět do nebe, dopadnout na zem a probořit do pekla. Vzhledem ke kontroverznímu obsahu není kniha určena puritánům, moralistům, ignorantům, smažkám a manipulovatelným jedincům!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Narkothing. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (30)

rcibulka88
18.02.2021 5 z 5

S touto tématikou jsem dříve četl knížky jako My děti ze stanice Zoo, Memento, Znuděn krásou hnusu, Kokain - životopis,... ale tahle je bezkonkurenčně nejlepší, nejčtivější, nejdetailnější,... chvílemi až pobízející k užívání což mi trochu vadilo..

Martasss
04.01.2021 2 z 5

U této knihy mám rozporuplné pocity.. Kdybych tušila jak to bude podané, určitě knihu vynechám. Knihy s tématem drog, prostituce a podobných lidských situací mám načteno dost. Se závislými se stýkám.. ale tento člověk je pro mě absolutně bezvýznamná, sebestředná osobnost. Pochybuji, že ve stavech ve kterých byl, si pamatuje takové detaily, které v knize popisuje.. Chvilkama se to skoro zdá, že je to takový návod jak s tím/čím začít. Nikomu bych knihu nedoporučila ke koupi. Snad se teď už dal dohromady.


Lulu333852
01.09.2020

škoda i toho, že autor neuvádí, jak se vůbec s drogami zapletl. Jeho příběh začíná jaksi od prostredka, kdy už v tom jede. Soudě podle jeho nenavisti k lidem, obzvlášť zenam to vidim na neurotickou matku, ucitelku a tátu despotu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Narkothing v seznamech

v Přečtených108x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených6x
v Knihotéce24x
v Chystám se číst75x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

drogy sex erotika

Autorovy knížky

2017  82%Narkothing