Nákypy a zapečené pokrmy přehled
Arnold Zabert
Z trouby svůdně voní nákyp z brambor, zapékané těstoviny s parmezánem, sladké pomerančové suflé a slaný koláč s česnekem, pod jejichž křupavou kůrčičkou z vajec, smetany a sýra se skrývají úžasné ingredience: lilky, špenát, chřest, masové ragú, ústřice, lesní houby nebo jablíčka, nektarinky či ořechy. A připravíte to tak snadno! Můžete si zvolit pikantní nebo sladké, vydatné či jemné, zeleninové nebo ovocné - nechte se inspirovat překvapivými recepty pro každou příležitost, podle nichž jednoduše uvaříte a kterými příjemně překvapíte své hosty. Každé přání může být v podobě takových pokrmů splněno. A jí se tak horké, jak to neseme na stůl!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2006 , Ikar (ČR)Originální název:
Auflaufe und Gratins
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nákypy a zapečené pokrmy. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Nákypy a zapečené pokrmy v seznamech
v Přečtených | 1x |
Autorovy další knížky
1993 | Nová velká škola I - Pečeme |
1994 | Nová velká škola II - Vaříme |
2006 | Nákypy a zapečené pokrmy |
2002 | Italská kuchyně - malá škola vaření |