Na voľnej nohe přehled

Na voľnej nohe https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501257/na-volnej-noheJBkitF-Zyw-.png 4 142 142

Zaujímate sa o prácu na voľnej nohe? Nechajte si poradiť od najpovolanejšieho! Známy podnikateľ a konzultant Robert Vlach vám v knihe Na voľnej nohe ponúka svoje vlastné know-how o podnikaní freelancera. Vychádza v nej zo skúseností stoviek profesionálov z rôznych podnikateľských sfér a nájdete v nej osvedčené stratégie pre všetky etapy vášho podnikania. Ste ešte len na začiatku? Pomôže vám vyhnúť sa mnohým začiatočníckym chybám. Rozvíjate sa? Poradí vám ako prežiť náročné prvé roky a rozvinúť svoj malý biznis založený na odbornosti a dobrom mene. Podnikanie na voľnej nohe je najjednoduchší spôsob, ako sa uplatniť na voľnom trhu. Kniha Na voľnej nohe vám pomôže povýšiť svoje príležitostné vedľajšie zárobky na plnohodnotnú kariéru.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na voľnej nohe. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (88)

chovanec
27.03.2024 3 z 5

Někdy v životě nejde o to být ten nejlepší, ale být první. Robert Vlach je asi první, kdo v ČR napsal lidsky srozumitelnou knihu o podnikání na volné noze. Je to naprosto kritické téma a jsem hrozně rád, že přibližuje člověku alternativy k bezduchému a otrockému modelu zaměstnání. Na druhou stranu se nejedná o žádnou "bibli". Autor píše z vlastní specifické zkušenosti a skutečnosti, takže některé pro mě klíčové oblasti nerozepisuje (a že těch klíčových oblastí, o kterých jako absolvent státní školy vůbec nevím, je), někde zase jde až příliš do detailů a jednotlivostí (např. rady a doporučení o konkrétním softwaru na emaily). Věci, které skutečně člověk potřebuje na začátku (byrokracie, účetnictví), tam nejsou vůbec - jako kdyby to byla samozřejmost. Přitom v tomhle státě podnikat je na hlavu.

jirijanovotny
02.07.2023 5 z 5

Je to dlouhé.
Ale stojí to za to.

Najdete tam věci od A do Z a co v knize není, na to vás autor odkáže. Takže kromě nějakých 730 stran (které rozhodně nejsou na jeden večer) najdete tipy na další tisíce stran v jiných knihách.


Leontyn123
19.02.2023 5 z 5

Manuál a bible freelencera. Je v ní všechno co potřebujete k tomu začít podnikat na volné noze. Cenotvorba, klient, služba, produkt atd.. Pro ty, kteří mají už svůj bussines rozjetý v ní najdou další rady a tipy jak se rozvíjet a posouvat. Jestli vážně uvažujete o podnikání tak vás v žádném případě tato obsáhlá kniha nesmí odradit.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Soutěž o podnikatelský bestseller Na volné noze (1. otázka)

20.08.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na voľnej nohe v seznamech

v Právě čtených72x
v Přečtených183x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených20x
v Knihotéce151x
v Chystám se číst258x
v Chci si koupit125x
v dalších seznamech5x