Na mušce přehled

Na mušce https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535787/bmid_na-musce-66111217a5a31.jpg 4 132 132

Šedý muž série

< 2. díl >

Před čtyřmi lety Courta Gentryho zradili jeho šéfové ze CIA. Aby unikl, musel zlikvidovat i bývalé parťáky, ale přežil. Teď se coby špičkový zabiják s přezdívkou Šedý muž živí zabíjením lidí na objednávku. Když ho však začne pronásledovat bývalý kolega, o kterém si myslel, že je mrtvý, jeho život se rázem octne na mušce. Stát proti nelítostným nepřátelům je jedna věc, ale když po vás jdou i staří přátelé, to je výzva i pro Šedého muže... a Court Gentry se chystá dokázat těm, kteří mu jdou po krku, že mezi zabíjením pro peníze a zabíjením, aby zůstal naživu, není žádná šedá zóna... je tu zpět... a je opět ve formě! Napínavé pokračování bestselleru Šedý muž se trefí do vkusu všem fanouškům akčních thrillerů!... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: audiokniha , Témbr
Originální název:

On Target , 2010


Interpreti: Martin Stránský
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na mušce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

Gi-Gi
24.04.2024 3 z 5

První díl jsem nečetla... Četlo se to dobře, ale že bych z toho byla "urvaná", to teda ne. Nějak mi byl nesympatický sám šedivý muž. Ne že bych nevěřila, že tyhle zákulisní a vysoce politický boje probíhají podobným způsobem a možná drsněji. Ale nějak mě to úplně nebralo....

Timkim
27.03.2024 5 z 5

I druhý díl ze série byl výtečný. Oproti dílu předchozímu ubylo akčních scén, kdy musel něco sestavovat na koleně. Bylo to takové komplexnější, uvěřitelnější, dialogy vtipnější. Courta pro jeho průpovídky musí mít rád asi každý. Stejně jako Kowalskeho ze Sigmy.
Co musím nechat, autor umí udělat napínavý závěr. Dnes tomu do topu trochu chybělo, ale ne moc. 95%


bumble
29.01.2024 3 z 5

Zabiják s duší a morálkou :-). Řekněme to takto. Já by jsem Šedého může pro práci nikdy nenajal. Nevěděl bych, jak se časem rozhodne nebo co mu přelétne přes nos. Kdy se mu zachce zachraňovat při misi někoho jiného nebo se mu úkol nebude zdát dost fér.
Ale jinak to má spád a opět se člověk nenudí. Opět akce střídá akci a i když bych druhý díl hodnotil jako o něco slabší, za přečtení rozhodně stojí.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Šedý muž je tady s dalším napínavým příběhem!

12.04.2023


Šedý muž je zpět!

29.06.2022


Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na mušce v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených175x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených5x
v Knihotéce120x
v Chystám se číst84x
v Chci si koupit23x