Na jedné lodi přehled

Na jedné lodi https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426229/mid_na-jedne-lodi-i8p-426229.jpg 3 46 46

Aby po skandálu se snoubencem unikla nežádoucí pozornosti, přijme Celia nabídku uspořádat přednášku na luxusní výletní lodi, na jejíž palubě se seznámí se stařičkou lady Emily. Třetí den po vyplutí je bohatá vdova nalezena mrtvá a pohřešuje se i její smaragdový náhrdelník. Celia vezme případ do svých rukou. Smrt je ovšem blízko a z lodi není úniku.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Alpress
Originální název:

All By Myself, Alone , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na jedné lodi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

čef
08.07.2022 3 z 5

Stylem je kniha určena spíše starším, kteří již potřebují kratší úderné kapitoly s nemnoha postavami a přehledným dějem. Spíše prostší detektivka ale stejně nikoho moc nenapne, ani nepřinutí zapnout na plné pecky šedé buňky mozkové, což se zrovna mně příliš nelíbí. Dobrou detektivku si představuji jinak.

emamat
14.12.2021 2 z 5

Tohle nebyla Clarková, ale slabý odvar Agaty Christie. Ale když vezmu v úvahu, že to psala v 90ti letech!! No, číst se to dalo.


konicekbily
24.10.2021 4 z 5

Autorka si za scénu své poslední knihy pro "záhadu zamčeného pokoje" zvolila luxusní výletní loď na své platbě napříč Atlantickým oceánem a formou krátkých kapitol, tak jak se od ní očekává, nás postupně seznamuje s hlavními postavami a jejich krátkou historií, aby si z nich vytvořila stádo podezřelých. A když se dějí kriminální činy, tak ponechá vše na svých detektivech amatérech, aby si vše vyřešili. Odpočinková četba - přesně taková, jakou jsem očekával.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na jedné lodi v seznamech

v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce50x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit8x