Muž bez tváře přehled

Muž bez tváře https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537197/bmid_muz-bez-tvare-662b6aa85206b.jpg 4 104 104

Dublinská trilogie série

1. díl >

Můžete být ten nejobyčejnější člověk na světě… a stejně po vás půjdou! Paul Mulchrone je průměrný, ničím nevynikající mladý muž z irského Dublinu, jenž se – částečně v důsledku těžkého dětství – prokousává životem doslova ze dne na den. Nemá pořádnou práci, partnerku ani světlou budoucnost. Jen tuctovou tvář, díky níž si vydělává (dá-li se to tak nazvat) na nuzné živobytí. Když se ho kdosi pokusí zabít poprvé, jedná se víceméně o náhodu. Podruhé to už však je záměr. Paul se zničehonic ocitá na útěku, přičemž s hrůzou zjišťuje, že jediní lidé, kteří mu můžou pomoci, jsou zdravotní sestra se zálibou (hraničící se závislostí) v krimi románech a velmi nekonvenční policista se sklonem k násilí. Spolu musí vyřešit jeden z nejzáhadnějších zločinů v historii Irska, jinak se stanou další obětí. A to velmi brzy.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Jota
Originální název:

A Man With One of Those Faces , 2016


Interpreti: Filip Švarc
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž bez tváře. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (39)

anmaride
19.02.2024 3 z 5

Ajajaj! Na autora jsem narazila díky nově vydané PODIVNÉ DOBĚ, která mě neskutečně bavila. Zkusila jsem tedy sáhnout po prvním dílu Dublinské trilogie a maličko jsem trpěla. Měla jsem velké očekávání, ale tady je asi znát, že autor ještě nebyl tak vypsaný, jako u poslední knihy. Nebo nevím, ale zkrátka mi to tak pěkně neplynulo, některé vtipy byly tak nějak na rozpačité pousmání. Ale od druhého dílu mě to neodradilo. (Čtu právě teď a tam už je to tedy o něco lepší!).

A musím tedy dodat, že to množství chyb v textu je velmi rušivý. :(

mila2411
27.10.2023 4 z 5

Pěkné. Koupeno omylem, kniha má stejný název a hodně podobný obal jako román od P. Maye, který jsem původně zamýšlel pořídit. Není to vyloženě komedie, ale to že se tam vše a nikdo nebere úplně vážně je milé a osvěžující. Hlavní hrdina jako totální "lůzr" mě sice občas malinko iritoval, ale i tací lidé si svojí knížku jistě zaslouží. Příjemná podzimní jednohubka na pár hodin. Další díl trilogie si dávám do seznamu, tentokrát už záměrně.


jackdaw
18.10.2023 5 z 5

Zjevně můj nový oblíbený spisovatel. Tenhle typ humoru miluju a těším se na další knihy. Jen nechápu proč se mi vpravo ve štítcích knihy objevuje Rusko a Putin ( asi šotek ). Za mě plný počet hvězdiček.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (32. týden)

04.08.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Muž bez tváře v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených120x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených5x
v Knihotéce85x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech3x