Válečník z Vysočiny přehled

Válečník z Vysočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/83024/valecnik-z-vysociny-83024.jpg 4 144 144

Murray Family série

< 9. díl >

Fiona MacEnroyová prchá před posedlým nápadníkem do kopců skotské divočiny a je zajata hordou dobře ozbrojených mužů. Nemusí však bojovat o život, protože ji zachrání silný cizinec a odveze ji na svoje vzdálené sídlo. Zvláštní je, že na hradě Scarglasu, opředeném tajemstvími a špatnou pověstí, pojící se s divokým klanem MacFingalů, se Fiona cítí dobře a v bezpečí. Brzy zahoří k jeho drsnému vládci spalující láskou. Ewan MacFingal je oslněn Fioninou krásou, avšak brání se touze, kterou v něm dívka probudila, a hodlá ji vrátit příbuzným. Protože přísahal, že bude bránit svůj klan a Scarglas před nebezpečím, nechce být oslaben láskou k ženě, jež je zosobněním všeho, po čem jeho srdce touží. Teď se v nich obou sváří pýcha a vášeň, nicméně temné nebezpečí a strašná tajemství je přinutí uvěřit v něco, co si teprve musí přiznat – v sílu nehynoucí lásky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Highland Warrior , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válečník z Vysočiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (17)

jarkaska
09.02.2024 5 z 5

Další z pěkných dílů této série z Vysočiny. Kniha se mi moc líbila.

biki
30.12.2021 5 z 5

Není nad to proložit četbu thrillerů a sci-fi příjemnou relaxací s postavami ze světa Hannah Howell. Její série "z Vysočiny" patří k tomu nejlepšímu z romantické, zcela nenáročné literatury a tento příběh se řadí k mým nejoblíbenějším. Kromě příběhu Fiony a Ewana mě zde také pobavila postava Fingala, značně svérázného Ewanova otce.


účetní
06.11.2020 5 z 5

Další pěkný díl našich oblíbených hrdinů z Vysočiny, a i když jsou knihy této autorky trochu podobné, vůbec mi to nevadí a opět se musím připojit k jejím spokojeným fanynkám. Také ji beru jako sázku na jistotu pohodového a odpočinkového čtení. Její ženské postavy jsou opravdu výjimečné , mužské postavy jsou bezva chlapáci, hlavně jako vedlejší postavy, ve svých hlavních rolích sice někdy zaslouží nakopnout, ale i to je super, takoví prostě chlapi jsou, to k této autorce taky patří. Co mám na HH opravdu nejraději je to, že nemá potřebu maskovat romantiku násilím a nenechává zbytečně umírat nevinné postavy, aby si někdo náhodou nemyslel, že je to moc přeslazené. Proto tento žánr čtu, pro relax a pobavení jemným humorem a to HH dokonale splňuje a hlavně stále vychází nové knihy. Příště dám díl Sigimora, na toho se obzvláště těším.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Válečník z Vysočiny v seznamech

v Přečtených220x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených17x
v Knihotéce143x
v Chystám se číst21x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x