Barbar z Vysočiny přehled

Barbar z Vysočiny https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126436/bmid_barbar-z-vysociny-EkA-126436.jpg 4 101 101

Murray Family série

< 13. díl >

Sir Artan Murray se nechá přesvědčit umírajícím příbuzným, aby unesl jeho rozkošnou a poddajnou neteř. Ve skutečnosti musí čelit rozzuřené dívce, která požaduje, aby ji okamžitě vrátil na předsvatební slavnost, z níž ji odlákal. Artan však nemůže připustit, aby tak odvážné a okouzlující stvoření vstoupilo do manželského svazku s bezcitným lordem, do kterého ji nutí hamižní příbuzní. Rozhodne se dívce dvořit a přesvědčit ji, že opravdová láska přináší i nezapomenutelnou rozkoš… Cecily Donaldsonová je rozhodnutá obětovat se pro své příbuzné. Než však smluvený sňatek zpečetí její osud, chce aspoň jednou ochutnat opravdovou vášeň. Jednou ochutnanému však již nelze odolat, stejně jako osudové lásce, která slibuje změnit celý její dosavadní život.... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Highland Barbarian , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Barbar z Vysočiny. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

munka
21.03.2021 4 z 5

Pekná oddychovka na odreagovanie.

kacenka6144
17.02.2021 3 z 5

Po delší době jsem se vrátila ke knížce o rodině Murrayových, které jsem si docela oblíbila. U tohoto příběhu mi, na rozdíl od těch předchozích, něco chybělo. Všechno bylo takové víc naivní. Pustím se do dalšího nepřečteného dílu a uvidím, jestli jde jenom o výjimku nebo už spisovatelce (kterou mám mimo jiné velice ráda) došla v této řadě inspirace.


Artep071
05.11.2020 3 z 5

Docela to mělo spád a četlo se to příjemně , bavil mě jak Artan tak Cecily . Trošku mě překvapil konec ..jednou větou vyřešen osud poručníků mě jako čtenářku docela na krkl .. no dle mého závěr příběhu autorka docela ošidila. Proto 3* :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Barbar z Vysočiny v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených149x
v Doporučených14x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst26x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x