Mrazivé příběhy přehled

Mrazivé příběhy https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/134750/mrazive-pribehy-134750.jpg 4 28 28

Chcete vědět, jaká tajemství skrývá starý dům v bažinách, kam byste se raději neměli vydat na dovolenou, co se vlastně stalo hluboko v lesích, jakým krmivem udělat největší radost svým rybičkám, kdo nejlépe ochrání hřbitov před vandaly, jakou slavnostní krmi jste vlastně okusili na včerejším divokém večírku, co s nepříjemnou učitelkou či neschopným uživatelem počítače? Chcete se setkat s démony a šílenými zabijáky? Chcete prožít nejrůznější noční můry? Máte rádi černý humor? Pak si přečtěte Mrazivé příběhy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mrazivé příběhy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Emik87
23.02.2024 4 z 5

Některé povídky sedly více, některé méně, ale celkově se knížka četla dobře.

Mirin1349
30.06.2021 2 z 5

Z knihy mám rozporuplné pocity, ale tak to někdy u sborníku povídek bývá. Pár povídek bylo opravdu dobrých a klidně bych si je přečetla ještě jednou. Paradoxně to ale byly povídky, které s hororem moc společného neměly. Valná většina z nich ale byla průměrná a žádné emoce ve mně nezanechala. Bohužel dost z nich bylo navíc i vyloženě chabých a co hůř, přišlo mi, že vykrádají příběhy z Věřte nevěřte nebo Černé sanitky. Po těchto autorech už v budoucnu s největší pravděpodobností nesáhnu.


cori
13.05.2021 3 z 5

Sbírka obsahuje celkem 48 povídek, většinou se jedná o mikropovídky na 2 stránky. Pointy těchto mikropovídek jsou dost chabé. Více se mi líbily delší práce parodicky zaměřené (Běsnící mutace - parodie na Akta X a agenty, Vraždy v Sitdownu - parodie na anglické detektivky). V paměti mě uvízla Domobrana (o doktoru historie, který chrání hřbitov před vandaly) a Dostaly už rybičky nažrat? (parodie na jihoamerické telenovely). Strašidelná byla i Pohovka (z bazaru) a Tvář za zdí (strašidelný dům uprostřed močálů).

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mrazivé příběhy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x