Moudra pro holky přehled

Moudra pro holky
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475798/bmid_moudra-pro-holky-mPO-475798.jpg 5 5 5

Přijde vám, že se každou chvíli děje něco, co vás vykolejí a demotivuje? Nevíte si někdy rady, jak reagovat na události a ostatní lidi? Jak mít víc naplňující vztahy s ostatními? Jak zlepšit vztah k sobě a zvýšit své sebevědomí? Jak být úspěšná a oblíbená? Jak vyhrát nad strachy a smutky a být konečně spokojená? Kniha Moudra pro holky si dává za cíl na všechny tyto otázky odpovědět ve 25 kapitolách rozdělených do čtyř hlavních životních oblastí (vztahy, sebevědomí, úspěch a spokojenost).... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moudra pro holky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Rea_Rea
17.05.2023 5 z 5

Kniha je velmi krásně zpracovaná, to je vidět už podle obálky. Hlavní myšlenky se v kapitolách vícekrát zopakují, aby jsme si moudro správně "zapsali za uši" :)
Není to dlouho co jsem si knihu pořídila, a můžu říct, že rozhodně stojí za přečtení a zamyšlení nad ní. Některé části nebyly přímo pro mně, ale i tak jsem si z nich vzala to co jsem potřebovala a využiji to v jiných oblastech svého života :) ... a i když je těžké rady převézt do skutečného života, tak s Moudry je to o něco snazší. Děkuji, že jste takhle krásně sepsala své zkušenosti a znalosti :)


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moudra pro holky v seznamech

v Přečtených6x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x

Autorovy knížky

2020  92%Moudra pro holky