Molly vo svete neopätovaných lások přehled

Molly vo svete neopätovaných lások https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404408/bmid_molly-vo-svete-neopatovanych-lasok-u7f-404408.jpeg 4 350 350

Sedemnásťročná Molly vie všetko o neopätovanej láske – zažila ju presne 26 ráz. Zamiluje sa na počkanie – a ešte rýchlejšie sama seba presvedčí, že to nemá význam. Aj preto sa jej tieto milostné neúspechy darilo vždy udržať v tajnosti. Lebo jediného sa Molly bojí viac než hocičoho na svete - odmietnutia. A tak je opatrná. Dievčatá, čo nosia veľkosť XXL, sa predsa vždy musia mať na pozore. Keď si však jej sestra dvojča nájde priateľku a spolu s ňou do ich života vstúpi aj frajerkin neskutočne dobre vyzerajúci hipsterský kamoš, Molly získa novú nádej na lásku, tentoraz možno s happy endom. Má to však jeden háčik: je ním Mollin čudný známy z práce, totálny nerd, najväčší fanúšik Pána prsteňov a renesančných festivalov. Môže ich zvláštne puto zamotať 27. zabuchnutie? Ďalšia kniha od Becky Albertalli, autorky knižného aj filmového hitu Ja, Simon, prináša opäť veľkú porciu lásky mnohých podôb, jej vzostupov a pádov – a ktovie, možno aj niečo málo zo Simona.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Upside of Unrequited , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Molly vo svete neopätovaných lások. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (81)

Erra
04.03.2024 5 z 5

Hodně jsem se bála podle recenzí, že to snad ani nedočtu...nakonec jsem mile překvapená. Mám ráda autorky psaní, píše velmi sympaticky a k tomu uvěřitelně. Hlavní hrdinka přemýšlí přesně jako já v pubertě, krásně jsem se vrátila o pár let zpět, jak jsem řešila kluky a jak jsem byla bláznivě poblázněná. Myslím, že myšlenky a názory by si měl každý puberťák zapamatovat. Nic není jen černé a bílé. :)

Ainyska
07.01.2023 4 z 5

Původně jsem chtěla dát 3*, protože mi to přišlo celkově nudné, jenže pak jsem se zamyslela. Momentálně nejsem cílovka (a už nikdy nebudu), ale byla jsem v tom věku a vzpomínám si, že jsem řešila dost podobné problémy jako Molly. Příběh je uvěřitelný, ne nutně přeslazený a ze života. Velmi milá oddechovka, díky které si vzpomenete na své peripetie v pubertálním věku.


Katka_Malfoy
12.06.2022 3 z 5

Měla by si to přečíst asi každá holka v pubertě. Jsou tam skvělé názory, které nemusí být samozřejmostí. Jako například holení. Neumím si představit hlavní hrdinku. Buď říká, že je jen oplácaná, nebo že je tlustá. A někdo o sobě pochybuje, tak nevím jestli má obezitu a nebo má jen větší břicho. Molly je až moc... Nesebevědomá. Do ní se dost těžko vcítíte. Ale rozhodně to není nejlepší kniha od autorky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Molly vo svete neopätovaných lások v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených459x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených19x
v Knihotéce204x
v Chystám se číst167x
v Chci si koupit55x
v dalších seznamech6x