Moje báječná žena přehled

Moje báječná žena
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468857/bmid_moje-bajecna-zena-UJp-468857.jpg 4 100 100

Každý pár má své tajemství. Tím naším je vražda. Náš příběh je prostý. Poznal jsem úžasnou ženu, narodily se nám dvě děti, pořídili jsme si velký dům. Poznali jsme všechny svoje tajné sny i temné stránky. A pak jsme se začali nudit… Jsme sousedé, které rádi pozvete na večeři. Protože nás dobře neznáte. Vlastně nás neznají ani naše děti. Možná neznáme ani jeden druhého. Celé město teď se zděšením sleduje, kdo se stane další obětí masového vraha. Vím jen, že moje báječná žena jí rozhodně nebude.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

My Lovely Wife , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje báječná žena. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

ennlady
19.11.2023 5 z 5

Nejdřív jsem si říkala: tak maximálně 4 hvězdičky. Když jsem se ale vyrovnala s tím, že příběh je značně přitažený za vlasy, tak už to jelo jak na tobogánu. Takové předvídatelné-nepředvídatelné, ale až do konce napínavé. A hlavně čtivé. Dávám 5 hvězdiček a doporučuji.

Januli
29.09.2023 3 z 5

(SPOILER) Musím říct, že jsem knihu nebo záměr a hlavně postavy nepochopila... hlavně ty postavy, ty dvě hlavní. Millicent od začátku jasné co je zač.... závěr? Vážně beztrestně vyvázne? No nevím.


Lelaqu
03.07.2023 3 z 5

(SPOILER) Musím říct že mě tato kniha lehce zklamala, čekala jsem od ní něco trochu jiného. Musím ale podotknout zajímavý styl psaní paní autorky. Jen díky němu jsem byla schopná prekousat prvních 120-150 stran. Nejen díky tomu mi vyhovovaly kratší kapitoly. Děj se rozjel až po těch 150 stranách a nejvíc až ke konci. Musím říct, že postava milicent byla od začátku průsvitná. Šlo vidět že je psychopat a konec to všem jen potvrdil. Nejvíc mi asi vadila lhostejnost rodičů k jejich dětem. (SPOILER) Syn utíká z domu za svoji holkou a jediné co s tím otec udělá je, že se ho zeptá jestli umí použít kondom? Ve čtrnácti letech je na to ještě brzo, otec se k tomu měl postavit jinak. Vždyť je to ještě dítě. Což dokazuje i to, že jeho jen o rok mladší dcera se chová poněkud dětsky. A jak víme, kluci dospívají později. (KONEC SPOILERU) znovu bych se asi do knihy nepustila, ale ze zajímavosti bych ji klidně doporučila. V jednom aspektu mi připomněla i mou milovanou Zmizelou, což má velké plus.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moje báječná žena v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených6x
v Knihotéce142x
v Chystám se číst148x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech4x