Rudovlasá: Cesta čarodějky přehled

Rudovlasá: Cesta čarodějky
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155788/rudovlasa-cesta-carodejky-155788.jpg 4 80 80

Moire & Desmond série

1. díl

Soubor osmi povídek o dvojici čarodějů Moire a Desmondovi. Provázíme je od okamžiku seznámení, přes různé životní peripetie až po dobu, kdy se Moire stane představenou Bratrstva čarodějů. Přitom jsme svědky proměny lehkomyslné dívky v mocnou ženu, a kromě magických bojů, intrik a dobrodružství v hořkém a často nelítostném světě se v příbězích rozvíjí také milostný vztah hlavních hrdinů. Rozverné laškování „u každého dubu“, nevěry a hádky se nevyhýbají ani čarodějným milencům a Moire i její druh jsou v tomto ohledu více než lidští. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudovlasá: Cesta čarodějky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Zelený_Drak
17.05.2022 2 z 5

Sbírka povídek mi vyhovovala víc než Nakažení, kde se na povídky odkazovalo snad každé tři stránky, což ve mně jako ve čtenáři, který je nečetl, navodilo pouze ten dojem, že čtu jakousi reklamu na dříve napsané části. Možná i proto mi povídky chronologicky patřící před Nakažení přišly vesměs lepší než povídky odehrávající se až po něm. Byly to chybějící dílky. Ani ne měsíc po dočtení už si ale z většiny povídek nevybavím žádný zajímavý detail.

kilometr
31.03.2016 2 z 5

Nebýt čtenářské výzvy,tak po této knize asi nesáhnu.Přečteno s velkým přemáháním.Přitom začátek nebyl vůbec špatný,tak do psí kundy,kde se stala chyba.Moire budiž prokleta.40%.


KatnissLavender
01.12.2014 1 z 5

Tak tato kniha mne naprosto ničím neoslovila. Musela jsem se hodně přemlouvat, abych ji vůbec dočetla. Možná je to tím, že jsem nečetla PÍSNĚ ČARODĚJKY a utíkají mi souvislosti a detaily, ale po tomhle nemám v plánu to napravovat. Přehnané a nevhodné množství sprostých slov a nezajímavý děj... jsem ráda, že to mám za sebou!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rudovlasá: Cesta čarodějky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených129x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených10x
v Knihotéce86x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x