Moderní fyziotrénink přehled

Moderní fyziotrénink
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179747/moderni-fyziotrenink-179747.jpg 4 2 2

Moderní fyziotrénink představuje zcela nový pohled na vaše cvičení. Cílem není trénink jednotlivých svalů, nýbrž práce v rámci koordinačních celků, jež jsou stavebními prvky lidské motoriky. Základem je cvičení v polohách vycházejících z přirozeného motorického vývoje dítěte. Důležité je jejich přesné nastavení, které je klíčem k optimálním svalovým souhrám. Výsledkem je tréninkový systém, který rozvíjí a přitom nepřetěžuje pohybový aparát. Je využitelný jak pro zlepšení kondice, tak pro pozitivní ovlivnění různých zdravotních poruch. Spojuje v sobě práci s pocity, pohyby, se sílou a nepřímo i s vnitřními orgány. Díky němu lépe poznáte své tělo. Jednotlivé techniky jsou představeny ve stovkách fotografií, které jsou přesně edukovány a aplikovány na fitness, studia, pracovní prostředí atd., aby mohly být maximálně využívány. Svět, ve kterém žijete, se tak může stát jedním velkým radostným hřištěm.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moderní fyziotrénink. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Peleus
10.04.2020 3 z 5

Kniha, jež rozhodně není pro začátečníky, tj. k samostudiu nevhodná. Pokud již máte jak teoretickou základnu, tak určité praktické zkušenosti, navozuje Moderní fyziotrénink některé otázky a vybízí k diskusi o zajímavých tématech.

Jediné, co bych vyčetl, tak na můj vkus je psaná poněkud rozbředle (např. to, že se autor "baví" o HSS, musíte odvodit ze stránkové obecné omáčky - stačilo by pár vět, avšak rovnou k tématu).

Závěr:
- jako trochu jiný pohled na koncept posilování, ano
- jako praktická příručka pro fitness víkendové hobíky, radši ne


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moderní fyziotrénink v seznamech

v Přečtených3x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x

Autorovy knížky

2013  80%Moderní fyziotrénink