Mládněte jídlem i po 50! přehled

Mládněte jídlem i po 50! https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31595/mladnete-jidlem-i-po-31595.jpg 3 4 4

Vhodný způsob stravování jako jedna z možností zpomalení stárnutí a prevence vzniku vážných zdravotních problémů. Český odborník na výživu vysvětluje ženám i mužům, co je stárnutí a proč k němu dochází. Doporučuje změnu životního stylu, správnou skladbu jídel, detoxikaci organismu, pravidelnou pohybovou aktivitu, užívání přírodních prostředků a potravinových doplňků k udržení dobré kondice. Přináší poznatky o vztahu výživy k degenerativním změnám organismu. Radí, jak se zbavit nadváhy a obezity, čím zvýšit sexuální výkonnost, jak podpořit činnost mozku. Zmiňuje možné postupy omlazování (chelátoterapie, hydrokolonterapie, lymfatická drenáž, ozonoterapie, placentární terapie a detoxikace). ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mládněte jídlem i po 50!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jack Bauer
15.03.2016 3 z 5

Těšil jsem se na mou první knihu tohoto autora, jelikož s jeho názory naprosto souhlasím, ale nějak hůře se mě četla, nakonec jsem ji přesto přelouskal a něco zajímavého si z ní odnesl.
Petr Fořt těžkopádně popisuje účinky všelijakých látek pro mne neznámých odborných názvů jako třeba astaxantin,tokoferol,tokotrienol,daidzein atd, ale už nevysvětluje, kde se tyto látky běžně nachází.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mládněte jídlem i po 50! v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x