Minulé životy aneb čas neexistuje přehled

Minulé životy aneb čas neexistuje https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97439/bmid_minule-zivoty-aneb-cas-neexistuje-sHA-97439.jpg 4 13 13

Tato kniha vám pomůže pochopit souvislosti ve vašem životě. Čas neexistuje a naše učení probíhá v čase. V jednotlivých vyprávěních budete moci lépe pochopit, jak se vám minulost prolíná s přítomností. Uvědomíte si, že duše z jednotlivých životů vás stále následují v dalších životech, dokud vy nepřijdete na jádro problému. I to, jak vypadáte a jak jste zdraví, je obrazem vaší minulosti. Co máte rádi nebo si rádi oblékáte, je také pozůstatkem vaší osobnosti z minulých životů. Touto knihou můžete urychlit váš vývoj a uvědomit si svůj původ.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Minulé životy aneb čas neexistuje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Anett2000
03.09.2023 2 z 5

Čekala jsem asi trochu něco jiného... třeba nějaký návod jak se napojit na své minulé životy nebo jak si dát do souvislosti vlastní životní zkušenosti s těmi, které jsme prožili v minulosti. Tato kniha je spíš náhledem do života autorky a jejích minulých životů.

REBELKAAAAAA
16.06.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila, další z knih která se mi četla úplně sama a lehce. Vše hezky vysvětleno a líbí se mi jak paní Blechová propojuje cestování s těmi minulými životy a vysvětluje, že vlastně všechno to dává smysl a že místa, kam nás to táhne a věci, které máme rádi si neseme z minulých životů. Hodně mě kniha zaujala a děkuji za nic, příjemné čtení.


Shinju
16.05.2016 odpad!

Tuto knihu jsem dostala od kamarádky, mám hrozně ráda tématiku s minulými životy, ale tahle kniha je jen jeden velký blábol, knížka vám absolutně nic nedá, ale je to jen můj subjektivní názor.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Minulé životy aneb čas neexistuje v seznamech

v Přečtených23x
v Doporučených2x
v Knihotéce11x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit3x