Miluj svoj život přehled

Miluj svoj život
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/102483/miluj-svoj-zivot-102483.jpg 4 833 833

Príčinou ľudských problémov a chorôb sú negatívne psychické návyky. Liečebná metóda kalifornskej psychoterapeutky Louise L. Hayovej je založená na duševnej očiste. Ponúka spektrum pozitívnych tvrdení, ktoré pôsobia nielen preventívne, ale dokážu vyliečiť aj najvážnejšie ochorenia...

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Gardenia
Originální název:

You Can Heal Your Life , 1984


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj svoj život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (168)

Zemlja
14.04.2024 3 z 5

Tahle kniha vám opravdu může pomoct změnit život k lepšímu.

Naďa2411
19.01.2024 4 z 5

Tato akniha přináší spousty a spousty pozitivního myšlení. Snad mi DK odpustí, ale tento poslech s příjemným hlasem byl balzám a věřím, že se ke knize tedy k poslechu vrátím, když bude potřeba. Tato kniha by měla být povinně na každém stupni škol, v každé rodině... Jak píše autorka, není důležité si pamatovat nutně všechna historická data, ale je přínosné pro jednotlivce a společnost sebepoznání, být pozitivní, pokora, láska, uznání, úcta a víra. Důležité je, jak jsem ochotná, jsme ochotní se změnit od tohoto okamžiku, jak moje a naše myšlenky ovlivňují naše soužití, zdraví, majetek, přátelé, povolání a co je nejdůležitější zdraví. Autorka nám připomíná velmi jednoduché věci - být otevřený, vnímavý, empatický a hlavně se mít rád, za všech okolností. Líbí se mi v knize rozbor části těla a s tím spojené nemoci. Autorka na konci knihy popisuje svůj životní nelehký příběh, a proto obdivuji, že dokázala napsat tuto knihu.


Hauhau
28.09.2023 odpad!

Zajímám se o osobní rozvoj, zdraví, ani duchovní život mi není cizí. Kniha se dá shrnout do pár vět. Za úplně všechny Vaše problémy (finanční, zdravotní, vztahové, ...) může to, že se podceňujete a nemáte se rádi. Slovní spojení: "Jsem k ničemu." je zde stejně často jako zmínka o Bohu a "láska", která podle autorky vše vyřeší. Mějte se rádi, věřte sobě a Vesmíru, pak všechny Vaše problémy pominou. Budete zdraví a bohatí na duši i materiálně.
Kapitola "Přehled" obsahuje dlouhý seznam:
PROBLÉM / PRAVDĚPODOBNÁ PŘÍČINA / NOVÉ MYŠLENKOVÉ SCHÉMA
Zde jsem ještě více nabyl dojmu, že autorka psala tuto knihu na psychiatrické klinice.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Miluj svoj život v seznamech

v Právě čtených83x
v Přečtených1 404x
ve Čtenářské výzvě118x
v Doporučených128x
v Knihotéce482x
v Chystám se číst436x
v Chci si koupit114x
v dalších seznamech10x