Milostí prezidenta přehled

Milostí prezidenta
https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79642/milosti-prezidenta-79642.jpg 3 85 85

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Milostí prezidenta. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

salexice
15.02.2023 4 z 5

patřím ke skalním fanouškům autorky, přečetla jsem od ní vlastně vše. V podstatě tak nějak neochotně souhlasím s názorem Knihomolka544, jen bych to zkrátka nehodnotila tak přísně. Postava Roberta je skvostná, vyprávění o příhodách z dob socialismu výborné, charaktery vykreslené přesně v autorčině stylu, s nadhledem a humorem. Jen ten závěr ujíždí do absurdna a fakt je, že tam už mi názory a postoje hlavních postav radost nedělají a úplně nesedí. Ale na druhou stranu - berme to trochu s nadhledem, je to román. Kde jinde už by měl autor popustit uzdu své fantazii ...

Modrina
22.09.2022 1 z 5

Po letech jsem po téhle knížce sáhla znovu, jestli se můj pohled na ni nezměnil. No, rozhodně se nezlepšil - některé (všechny?) postavy mě dráždily víc než při prvním čtení a příběh sám byl přiblblý. Tehdy jsem dala dvě hvězdy, teď to cítím s bídou na jednu.


Nofar197
28.04.2022 odpad!

Helenku přehnout přes koleno, Daniela nakopat a Roberta vzít litinovou pánvi po hlavě. Děsná slatanina. Bohužel jen potvrdila fakt, že v posledních letech už Frybova neměla čtenářům co nabídnout.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Milostí prezidenta v seznamech

v Přečtených147x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených7x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit5x