Soukromá sbírka přehled

Soukromá sbírka https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/120426/soukroma-sbirka-120426.jpg 4 17 17

Meteor série

< 2. díl >

Příběh o fascinujících dobrodružstvích, která čekají uvnitř obrovského konvoje mimozemských kolonizátorů, který pod názvem Meteor putuje vesmírem. Mimozemské bytosti, které zde spolu žijí, se dělí na dvě skupiny - na tvory zvané psypasivní a psyaktivní, přičemž ti druzí mohou číst v mysli těch prvních. Toto rozdělení ztrácí svůj význam ve chvíli, kdy se celý konvoj setká s Nävis, první lidskou dívkou, která se kdy dostala do blízkosti Meteoru. Nävis má totiž nevídanou schopnost utajit své myšlenky, její mozek je pro ostatní bytosti na Meteoru absolutně neproniknutelný a to jí dává nejen určitou svobodu, ale i moc. (mlp.cz)... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Sillage - Collection privée , 1998


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Soukromá sbírka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Tomas@S
30.05.2018 4 z 5

Bohuzel jsem se dostal ke cteni jenom tohoto druheho dilu, prvni nejspise uz neobjevim. Kresba je velmi povedena, ale dej mne nejak zvlast nezaujal.

Atlantis
18.05.2018 4 z 5

Druhý díl Meteoru nezaujal tolik jako jednička, ale pořád jde o velice slušný komiks, jen toho zlouna poznáte už na první pohled.


Plague
05.03.2018 4 z 5

Tak jsem se ke druhému dílu dostal dřív, než jsem myslel ... druhý díl už není tak vulgární jako první. posuďte sami, slovo "krucipísek" (dosavadní nejsprostší slovo) je zde jen jednou - oproti prvnímu dílu, kde bylo asi 5x .... Příběh se posouvá do prostředí Meteoru a více odhaluje z jeho zákulisí. Hlavní hrdinka je pořád pěkná kočka. Sice vyměnila pralesní džungli za džungli vesmírných lodí, pořád je ale stejně odvážná a nekompromisní. Samotný příběh mi sám o sobě moc nedává smysl, takže se zde nejspíše začíná rozehrávat něco většího, co se na mě chystá v dalších dílech. Škoda, že příběhy nejsou o trochu delší. ne o moc, stačilo by o trochu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Soukromá sbírka v seznamech

v Přečtených20x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

pro děti komiksy

Autorovy další knížky

Jean-David Morvan
francouzská, 1969
2018  85%Conan z Cimmerie. Svazek I
2002  84%Než bude pozdě
2003  84%V osidlech revoluce
2003  82%Soukromá sbírka
2003  84%Znamení démona