Měsíční zrnko přehled

Měsíční zrnko https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/467871/bmid_mesicni-zrnko-Hsq-467871.jpg 4 37 37

Nola a Tula jsou sestry a také nerozlučné kamarádky; je proto naprosto samozřejmé, že když Nola prozradí Tule své nejtajnější přání, udělá Tula všechno pro to, aby jí ho pomohla splnit. Tak začíná dojemný a křehký příběh o síle přátelství a cestě za vytouženým snem. Za snem, který objevuje jiné podoby světa, jenž nás běžně obklopuje, a nachází v něm nové obzory. Popusťte spolu s Nolou a Tulou uzdu fantazie a vydejte se s nimi na jejich čarovnou výpravu… na výpravu za snem. Na samém jejím konci zjistíte, že snít, klidně i ty nejneuvěřitelnější sny, stojí vážně za to.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Měsíční zrnko. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

bibi.r
03.04.2023 3 z 5

Knížka pro děti cca 3+.

Tak jo. Docela zvláštní příběh. Ilustrace se mně i dětem líbily. Nevadil netradiční a podivný svět. A příběh měl vlastně i ponaučení, že je dobré někdy zkusit i něco nového a nezvyklého. :)

Knihomolka506
05.12.2022 5 z 5

Krásný příběh o dvou sestrách a jednom velkém a neobyčejném přání. Chtějí se dostat tam, kam se běžně nikdo nedostane - na tu velkou kouli, která v noci hodně svítí:) To jestli se jim to povede se dozvíte v tenkém příběhu.


86_luca
30.09.2022 5 z 5

Krásné fantaskní ilustrace. Příběh prostý, s celkem jednoduchou a poslední dobou všudypřítomnou pointou, ale neurazí. Ale ty ilustrace! Ta představivost! Nakonec se synem příběh už ani nečteme a jenom se bavíme tím, co by mohlo být toto a co tamto. Každé čtení, jiné nápady. Je to vlastně úplně jiná kniha, než všechny ostatní, které máme. Jediná,u které opravdu fantazírujeme. Docela mi něčím připomíná Mijazakiho styl a to já opravdu můžu, překvapuje mě však, že se stala i synovou oblíbenou knihou. Určitě doporučuji, je to příjemné odreagování.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Měsíční zrnko v seznamech

v Přečtených39x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech7x