Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú přehled

Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130361/medvidek-pu-rok-plny-svatku-s-medvidkem-pu-3-vydani-130361.jpg 4 20 20

Medvídek Pú rád slaví svátky se svými kamarády. Vždycky při tom zažije nějaké překvapení. Ve Stokorcovém lese však neslaví jen Apríla, ale také Valentýna, Velikonoce a hlavně Vánoce, ke kterým patří pohoda a spousta krásných dárků a dárečků.

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Celebrate The Year With Winnie The Pooh: A Disney Holiday Treasury , 1999


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Worbitka89
18.08.2023 4 z 5

Velmi pěkné ilustrace, větší písmena, delší příběhy. Moc pěkná kniha, jedinou vadou na kráse byl složitý poeticky barvity popis prostředí a dlouhá souvětí, který tříletou dcerou vždy trochu zmatl a snížil se tak zajem o čtení. Kniha je spíše pro starší předškoláky i významem příběhů (pokud se o Pua ještě zajímají).

Sabča92
01.03.2022 5 z 5

Do rukou se mi dostalo druhé vydání nádherné knihy Rok plný svátků s Medvídkem Pú který patří do edice Knihovnička Medvídka Pú.Rok plný svátku s Medvídkem Pú vypráví celkem šest kratších příběhů, které jak již z názvu vyplývá vyprávějí o různých svátcích v roce. Opět se v knize setkáváme nejen s Púoem ale se všemi známými a oblíbenými postavičkami ze Stokorcového lesa. Medvídek Pú slaví svátek svatého Valentýna začíná v okamžiku, kdy Pú všude ve svém domečku nalepí plstěná srdíčka. Nečekaně se u medvídka objeví klokánek a žádá Púa o pomoc s valentýnkou. Medvídek Pú slaví Velikonoce.
Rok plný svátků s Medvídkem Pú vám mohu ze srdce doporučit, je to krásná kniha plná milých příběhů, které můžete číst stále dokola.
Hodnotím: 5/5


Sabča92
31.01.2022 5 z 5

Jestli je něco u Disneyho knih téměř jistota, pak jsou to dokonalé ilustrace plné barev a vřelé lásky. Druhé vydání této krásné knihy je vytištěno na kvalitním křídovém papíře a vypadá opravdu nádherně. Rok plný svátku s Medvídkem Pú vypráví celkem šest kratších příběhů, které jak již z názvu vyplývá vyprávějí o různých svátcích v roce. Opět se v knize setkáváme nejen s Púoem ale se všemi známými a oblíbenými postavičkami ze Stokorcového lesa.
Rok plný svátků s Medvídkem Pú vám mohu ze srdce doporučit, je to krásná kniha plná milých příběhů, které můžete číst stále dokola.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Medvídek Pú - Rok plný svátků s Medvídkem Pú v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x

Autorovy další knížky

Walt Disney
americká, 1901 - 1966
1992  90%Dobrou noc
1991  89%Kuchařka kačera Donalda
1995  92%Lví král
1991  84%Veselé Vánoce
2008  63%Prasátko má narozeniny